6 Mayıs 2015 Çarşamba

Angry Birds 2016 Full HD izle

Angry Birds filmini sitemizden 720P kalitede izleyebilirsiniz. Size filmden bahsetmek istiyorum.  6.9 İmdb puanına sahip olan filmin yönetmenliğini Fergal Reilly yapmıştır. Jon Vitti’nin senaryosundan uyarlanan filmin yapımcılığını John Cohen , David Maisel üstlenmiştir. Peter Dinklage ,  Jason Sudeikis ,  Bill Hader ,  Danny McBride ,  Maya Rudolph gibi isimler filmi seslendirenler kısmını oluşturmaktadır. 2016 ABD yapımı olan bu eser Animasyon Filmleri kategorisinde yer almaktadır.
Bilgisayar dünyasından sinema dünyasına geçiş yapan isimleri hatırladığımızda son dönemde aklımıza ilk gelen isim Social Network. Wikileaks'in kurucusu Julian Assange'in hayatının film olacağını da kısa bir zaman önce yazmıştık. Sıradaki film ise iPhone kullanıcılarının en çok sevdiği oyunlar arasında yer alan Angry Birds olacak. Asıl kahramanlarımız Blue ve Jewel'ın kaçırıldığı filme dahil olacak iki karakter sevimli ikiliyi kurtarmak için uğraşacak. Kahramanlarımızın Rio'ya kaçırıldığı filmin ismi ise Angry Birds Rio olacak.
Film hakkında olumlu veya olumsuz yorumlarınızı bekliyoruz. Siz izleyicilerimize de şimdidenİyi Seyirler Dileriz..
Angry Birds filmini full hd veya 720p formatlarıyla sitemizden full olarak izleyebilirsiniz.
Angry Birds filmini ayrıca türkçe dublaj izlemek isteyenler için Angry Birds türkçe dublaj izle kısmından kesintisiz bir şekilde izleyebilirsiniz.
Angry Birds filmini izlerken bir sorun yaşarsanız veya görüşlerinizi belirtmek için aşağıdan yorum yapabilirsiniz. Hdfilmkaresi.com iyi seyirler diler.


Angry Birds filmini sitemizden full hd , 720p ,1080p ve türkçe dublaj seçenekleriyle izleyebilirsiniz. Hdfilmkaresi.com iyi seyirler diler.


http://hdfilmkaresi.com/angry-birds-2016-full-hd-izle.html


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder