15 Mayıs 2015 Cuma

Chop Shop - Çılgın Tımarhane 2014 Türkçe Dublaj izle

Çılgın Tımarhane filmini sitemizden 720P kalitede izleyebilirsiniz. Size filmden bahsetmek istiyorum.  6.4 İmdb puanına sahip olan filmin yönetmenliğini Elliot Lester , Elliott Lester yapmıştır.Onur Aslan'ın senaryosundan beyaz perdeye uyarlanmıştır. Marshall Johnson, Josh Baizer gibi isimler filmin çekirdek oyuncu kadrosunu oluşturmaktadır. 2014 ABD yapımı olan bu eser Aksiyon Filmleri kategorisinde yer almaktadır.
Porter ve Caine adlı iki araba hırsızının yakın dostlukları, birinini diğerine ihanetiyle sınanır. Hapisten çıkan Porter namuslu bir hayat sürmeye çalışır; ancak sabıkası seçtiği yolu zorlaştırır ve Porter en iyi yaptığı şeye yani araba hırsızlığına dönmeye karar verir. Bu arada Caine bu dünyada yükselmiştir ve artık küçük bir araba hırsızı çetesini yönetmektedir. En iyi arkadaşının aralarına dönmesini arzulamaktadır ve onu da sürüye katar. Porter yeniden bu hayata uyum sağlarken, karaborsa dünyasında, çalıntı araba parçalayıp satan dükkanlar, yabancı alıcılar, sokak çeteleri arasındaki politikalar ve hapisten çetelere yön veren elebaşılar arasında yolunu bulması gerekmektedir.
Film hakkında olumlu veya olumsuz yorumlarınızı bekliyoruz. Siz izleyicilerimize de İyi Seyirler Dileriz..
Çılgın Tımarhane filmini full hd veya 720p formatlarıyla sitemizden full olarak izleyebilirsiniz.
Çılgın Tımarhane filmini ayrıca türkçe dublaj izlemek isteyenler için Çılgın Tımarhane türkçe dublaj izle kısmından kesintisiz bir şekilde izleyebilirsiniz.
Çılgın Tımarhane filmini izlerken bir sorun yaşarsanız veya görüşlerinizi belirtmek için aşağıdan yorum yapabilirsiniz. Hdfilmkaresi.com iyi seyirler diler.

Çılgın Tımarhane filmini sitemizden full hd , 720p ,1080p ve türkçe dublaj seçenekleriyle izleyebilirsiniz. Hdfilmkaresi.com iyi seyirler diler.

http://hdfilmkaresi.com/chop-shop-cilgin-timarhane-2014-turkce-dublaj-izle.html

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder