14 Mayıs 2015 Perşembe

The Huntsman - Pamuk Prenses ve Avcı 2 2016 Türkçe Dublaj izle

Pamuk Prenses ve Avcı 2 filmini sitemizden 720P kalitede izleyebilirsiniz. Size filmden bahsetmek istiyorum.  6.8 İmdb puanına sahip olan filmin yönetmenliğini Frank Darabont yapmıştır. Krısten Stewart , Charlize Theron ,  Chris Hemsworth gibi isimler filmin çekirdek oyuncu kadrosunu oluşturmaktadır. ABD yapımı olan bu eser Dram Filmleri kategorisinde yer almaktadır.
Chris Hemsworth başrollü aksiyon fantastik filmi Pamuk Prenses ve Avcı’nın bir devam filmi, Universal tarafından masaya yatırıldı.Niyetleri başından beri Pamuk Prenses etrafında dönen yeni bir yapım yaratmaktı. Filmin sinemalarda iyi hasılat ediyor olması sayesinde şimdi devam etmeye kesin olarak karar verdiler. Evet, Pamuk Prenses ve Avcı 2′yi de göreceğiz. Senarist David Koepp (“Örümcek Adam” ve “Jurassic Park” senaristi), Pamuk Prenses ve Avcı’nin senaristi olarak kadroya dahil edildi. Kristen Stewart ve Chris Hemsworth ile daha fazla film için anlaşılmıştı ve onlar da geri dönmek için oldukça hevesliler, Yani Pamuk Prenses ve Avcı olarak rollerine geri dönecekler. Ancak Yönetmen Rupert Sanders’in dönüp dönmeyeceği konusunda kesin bilgi verilmedi.
Film hakkında olumlu veya olumsuz yorumlarınızı bekliyoruz. Siz izleyicilerimize de İyi Seyirler Dileriz..
Pamuk Prenses ve Avcı 2 filmini full hd veya 720p formatlarıyla sitemizden full olarak izleyebilirsiniz.
Pamuk Prenses ve Avcı 2 filmini ayrıca türkçe dublaj izlemek isteyenler için Pamuk Prenses ve Avcı 2 türkçe dublaj izle kısmından kesintisiz bir şekilde izleyebilirsiniz.
Pamuk Prenses ve Avcı 2 filmini izlerken bir sorun yaşarsanız veya görüşlerinizi belirtmek için aşağıdan yorum yapabilirsiniz. Hdfilmkaresi.com iyi seyirler diler.


Pamuk Prenses ve Avcı 2 filmini sitemizden full hd , 720p ,1080p ve türkçe dublaj seçenekleriyle izleyebilirsiniz. Hdfilmkaresi.com iyi seyirler diler.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder