21 Mayıs 2015 Perşembe

Aloft - Paramparça 2015 Full HD izle

Paramparça filmini sitemizden 720P kalitede izleyebilirsiniz. Size filmden bahsetmek istiyorum.  xx İmdb puanına sahip olan filmin yönetmenliğini Claudia Llosa yapmıştır. Claudia Llosa'nın senaryosundan uyarlanan filmin yapımcılığını Mark Johnson , Ibon Cormenzana üstlenmiştir. Jennifer Connelly , Cillian Murphy , Mélanie Laurent , William Shimell , Zen McGrath gibi isimler filmin çekirdek oyuncu kadrosunu oluşturmaktadır. 2014 ABD , Fransa , İspanya , Kanada yapımı olan bu eser Dram Filmleri kategorisinde yer almaktadır.
Kendi ayakları üstünde duran ünlü sanatçı Nana ve 20 yıl önce ayrılmak zorunda olduğu oğlunun kesişen hayatlarını anlatan Paramparça'da başrollerde Requiem For A Dream ile tanıdığımız Jennifer Connelly kötü adam rolleriyle adını duyurmuş Cillian Murphy ve Fransız oyuncu Mélanie Laurent var.
Film hakkında olumlu veya olumsuz yorumlarınızı bekliyoruz. Siz izleyicilerimize de İyi Seyirler Dileriz..
Paramparça filmini full hd veya 720p formatlarıyla sitemizden full olarak izleyebilirsiniz.
Paramparça filmini ayrıca türkçe dublaj izlemek isteyenler için Paramparça türkçe dublaj izle kısmından kesintisiz bir şekilde izleyebilirsiniz.
Paramparça filmini izlerken bir sorun yaşarsanız veya görüşlerinizi belirtmek için aşağıdan yorum yapabilirsiniz. Hdfilmkaresi.com iyi seyirler diler.

Paramparça filmini sitemizden full hd , 720p ,1080p ve türkçe dublaj seçenekleriyle izleyebilirsiniz. Hdfilmkaresi.com iyi seyirler diler.

http://hdfilmkaresi.com/aloft-paramparca-2015-full-hd-izle.html

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder