13 Mayıs 2015 Çarşamba

The Absent One - Fasandraberne 2014 Türkçe Dublaj izle

Fasandraberne filmini sitemizden 720P kalitede izleyebilirsiniz. Size filmden bahsetmek istiyorum.  7.2 İmdb puanına sahip olan filmin yönetmenliğini Mikkel Nørgaard yapmıştır. Nikolaj Arcel , Rasmus Heisterberg'in senaryosundan uyarlanan filmin yapımcılığını Jonas Bagger , Louise Vesth üstlenmiştir. Nikolaj Lie Kaas , Pilou Asbæk , Danica Curcic , Søren Pilmark , Fares Fares gibi isimler filmin çekirdek oyuncu kadrosunu oluşturmaktadır. 2014 Danimarka yapımı olan bu eser Gerilim Filmleri kategorisinde yer almaktadır.
Fasandræberne aynı isimli bir kitaptan uyarlanmıştır. Olaylar Danimarka'da geçmektedir. İkiz kardeşlerin öldürülmesiyle bu olay gözleri varlıklı ailelerin çocukları olan bir grup lise öğrencisine çevirecektir. Bu olayı inceleyen polisler suçu öğrencilerin işlediğine dair yeterli kanıt bulamaz ve dosya kapanır. Çözülememiş dava dosyalarını tekrar araştırmaya başlayan şerif yardımcısı Carl Morck bu dosyayı tekrar açar. Olayın üzerinden tam 9 yıl geçmiştir ve bu sırada sorgulanan öğrencilerden birisi herkesin hayatını değiştirecek bir itirafta bulunur.
Film hakkında olumlu veya olumsuz yorumlarınızı bekliyoruz. Siz izleyicilerimize de İyi Seyirler Dileriz..
Fasandraberne filmini full hd veya 720p formatlarıyla sitemizden full olarak izleyebilirsiniz.
Fasandraberne filmini ayrıca türkçe dublaj izlemek isteyenler için Fasandraberne türkçe dublaj izle kısmından kesintisiz bir şekilde izleyebilirsiniz.
Fasandraberne filmini izlerken bir sorun yaşarsanız veya görüşlerinizi belirtmek için aşağıdan yorum yapabilirsiniz. Hdfilmkaresi.com iyi seyirler diler.

Fasandraberne filmini sitemizden full hd , 720p ,1080p ve türkçe dublaj seçenekleriyle izleyebilirsiniz. Hdfilmkaresi.com iyi seyirler diler.

http://hdfilmkaresi.com/the-absent-one-fasandraberne-2014-turkce-dublaj-izle.html

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder