7 Mayıs 2015 Perşembe

X-Men: Apocalypse - X-Men: Kıyamet Türkçe Dublaj Full HD izle

X-Men: Kıyamet filmini sitemizden 720P kalitede izleyebilirsiniz. Size filmden bahsetmek istiyorum. 8.2 imdb puanına sahip olan bu filmin yönetmenliğini Bryan Singer yapmıştır. Michael Dougherty, Dan Harris, Simon Kinberg, Bryan Singer senaryosundan uyarlanan filmin yapımcılığınıda Simon Kinberg üstlenmiştir. Sophie Turner , Jennifer Lawrence , Rose Byrne , Oscar Isaac , Channing Tatum , James Mcavoy gibi isimler çekirdek oyuncu kadrosunu oluşturmaktadır. 2016 yapımı olan bu eser Bilim Kurgu , Aksiyon , Macera ve Fantastik Filmler kategorilerinde yer almaktadır. Amerikan yapımı olan filmin vizyon tarihi ise 27 Mayıs 2016 olarak açıklanmıştır.
X-Men bu filminde kiminle savaşacak?  Magneto uzun yıllar boyunca savaştıktan ve sonunda Bolivar Trask ve onun korkunç nöbetçileriyle yüz yüze geldikten sonra X-Men Kıyamet ile karşılaşmaya hazırdır. Bu güçlü düşmanı ilk defa X-Men Geçmiş Günler Gelecek filminin sonunda görüyoruz. Gösterilen bu kısa klipte Kıyamet'i eski Mısır'da Büyük Piramiti yerinden oynatırken görüyoruz ve bu kısa klipte Kıyamet'in dünyada çok uzun yıllardır bulunduğu faktörü öne sürülmektedir hatta yaşamının bir bölümde tanrı olarak bile görülmüştür.
Peki kim bu Kıyamet? Marvel Comics sitesinde Kıyamet'in gerçek adının "En Sabah Nur" yani "İlk Var Olan" olduğu bilgisini vermiştir ve bu bilgi Kıyamet'in dünyada var olan ilk mutant olabileceği fikrini öne atmaktadır. Kıyamet gri renkte bir deri, vücudunda mavi işaretler ve çok değişik güçlere sahip olarak doğmuştur. Kıyamet'in sahip olduğu güçler arasında yaralanmazlık, ışınlanma, telekinezi, uçabilmek, süper insan gücü bulunmaktadır. Yani kısacası tam bir yenilmezdir. Kökeni Eski Mısır'a kadar uzanmaktadır. Uzun ve zorlu yaşamı sırasında kölelik, güç için çıkan korkunç savaşlar gibi zorluklar görmüştür.  Yaşamında bir dönem 4 Atlı'yı yaratmıştır. Bunlar; Veba, Kıtlık, Savaş ve Ölüm'dür. 4 Atlı ilk olarak X-Men Geçmiş Günler Gelecek filminin sonunda gösterilen klipte birer siluet şeklinde karşımıza çıkmıştır. Ama X-Men'in bu filminde Kıyamet'in planlarının ne kadar derine gittiğini tam olarak bilmiyoruz fakat Marvel'in X-Men çizgi romanlarından anlaşıldığı kadarıyla planları dahilinde kötü mutantlarla birlik olup dünyayı fethetmek, değersiz mutantları köleleştirmek olabileceğini düşünüyoruz.
Film hakkında olumlu veya olumsuz yorumlarınızı bekliyoruz. Siz izleyicilerimize de İyi Seyirler Dileriz..
X-Men: Kıyamet filmini full hd veya 720p formatlarıyla sitemizden full olarak izleyebilirsiniz.
X-Men: Kıyamet filmini ayrıca türkçe dublaj izlemek isteyenler için X-Men: Kıyamet türkçe dublaj izle kısmından kesintisiz bir şekilde izleyebilirsiniz.
X-Men: Kıyamet filmini izlerken bir sorun yaşarsanız veya görüşlerinizi belirtmek için aşağıdan yorum yapabilirsiniz. Hdfilmkaresi.com iyi seyirler diler.


X-Men Kıyamet filmini sitemizden full hd , 720p ,1080p ve türkçe dublaj seçenekleriyle izleyebilirsiniz. Hdfilmkaresi.com iyi seyirler diler.


http://hdfilmkaresi.com/x-men-apocalypse-x-men-kiyamet-turkce-dublaj-full-hd-izle.html

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder