19 Mayıs 2015 Salı

Pound of Flesh 2015 Full HD izle

Pound of Flesh filmini sitemizden 720P kalitede izleyebilirsiniz. Size filmden bahsetmek istiyorum.  5.7 İmdb puanına sahip olan filmin yönetmenliğini Ernie Barbarash yapmıştır. Joshua James'in senaryosundan uyarlanan filmin yapımcılığını Henry Luk , Kirk Shaw üstlenmiştir. Jean-Claude Van Damme , Darren Shahlavi , Kristopher Van Varenberg , Aki Aleong , Mike Leeder gibi isimler filmin çekirdek oyuncu kadrosunu oluşturmaktadır. 2015 Kanada yapımı olan bu eser Aksiyon Filmleri kategorisinde yer almaktadır.
Hasta olan yeğenine böbreğini bağışlamak üzere Çin'de bulunan Deacon (Jean-Claude Van Damme) ameliyattan önceki gün çok sarhoş olur ve sabah uyandığında böbreğinin organ mafyası tarafından çalındığını fark eder. Hem yeğeni, hem de kan kaybetmekte olan kendisi için zaman daralırken Deacon, böbreğini çalanları bulmak için amansız bir takibe girişir.
Film hakkında olumlu veya olumsuz yorumlarınızı bekliyoruz. Siz izleyicilerimize de İyi Seyirler Dileriz..
Pound of Flesh filmini full hd veya 720p formatlarıyla sitemizden full olarak izleyebilirsiniz.
Pound of Flesh filmini ayrıca türkçe dublaj izlemek isteyenler için Pound of Flesh türkçe dublaj izle kısmından kesintisiz bir şekilde izleyebilirsiniz.
Pound of Flesh filmini izlerken bir sorun yaşarsanız veya görüşlerinizi belirtmek için aşağıdan yorum yapabilirsiniz. Hdfilmkaresi.com iyi seyirler diler.

Pound of Flesh filmini sitemizden full hd , 720p ,1080p ve türkçe dublaj seçenekleriyle izleyebilirsiniz. Hdfilmkaresi.com iyi seyirler diler.

http://hdfilmkaresi.com/pound-of-flesh-2015-full-hd-izle.html

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder