13 Mayıs 2015 Çarşamba

Finding Nemo 2 - Kayıp Balık Nemo 2 2016 Full HD izle

Kayıp Balık Nemo 2 filmini sitemizden 720P kalitede izleyebilirsiniz. Size filmden bahsetmek istiyorum.  6.9 İmdb puanına sahip olan filmin yönetmenliğini Andrew Stanton yapmıştır. Andrew Stanton , Victoria Strouse , Victoria Strouse'nin senaryosundan uyarlanan filmin yapımcılığını John Lasseter , Lindsey Collins üstlenmiştir. Eric Bana , Geoffrey Rush , Willem Dafoe gibi isimler filmin seslendirenler oyuncu kadrosunu oluşturmaktadır. 2015 ABD yapımı olan bu eser Aile , Animasyon , Komedi ve Macera Filmleri kategorilerinde yer almaktadır. Filmin vizyon tarihi ise 17 Haziran 2016'dır.
Kayıp Balık Nemo'nun devam filmi olan bu film Finding Dory adıyla sinemalarda yer alacaktır. İsiminde de anlaşılacağı gibi bu sefer ana karakterimiz arkadaş canlısı ve olduka unutkan mavi bir tang balığı olan Dory'dir. Kayıp Balık Nemo filmindeki olayların üzerinden tam bir yıl geçmiştir. Dory, Marlin ve Nemo ile birlikte aynı kayalıklarda yaşamaya başlamıştır. İlk filmde Marlin ile birlikte Nemo'yu aramaya çıkan Dory bu sefer onların yardımına ihtiyaç duyacaktır. Bu filmde Marlin ve Nemo Dory'e yardım eden isimler olacaktır. Marlin ve Nemo unutkan balık Dory'e ailesi ve yuvasıyla ile ilgili daha çok bilgi bulmasında yardım edecektir. Nemo ile çıktığı bir gezi sırasında manta balıklarının göç edişini görmesi Dory'i ailesini araştırmaya iten sebeptir. Bu macera onları Avustralya'da mercan kayalıklarında bulunan yuvalarından California'ya sürükleyecektir. Pixar'dan gelen son haberlere göre Dory arkadaşları ile yaşadığı maceralar sırasında aslında enstitüde yetiştiğini ve daha sonra okyanusa salındığını öğrenecektir. Bu bilginin yayınlanması filmin asıl konusunun Dory'nin ailesini bulmasıyla ilgili olmadığını daha çok Dory'nin kendisini bulmasıyla ilgili olacağını yansıtmaktadır. Bu maceralar sonunda Dory aile olabilmek için asıl önemli olanın kan bağı demek olmadığını anlayacaktır. Aynı zamanda ailesiyle tanışacak olan Dory üvey kardeşininde bir katil balina olduğunu öğrenecektir. Bu karakter filme Sea World'ün yayımladığı esaret altındaki katil balinalar ile ilgili olan ve bir çok tartışmaya yol açan belgeseller Blackfish'ten sonra eklenmiştir ve Pixar senaryoyaya filmdeki deniz canlılarının enstitüde zorla tutulmadığı, gitme gibi bir seçenekleri olduğu bilgisinin eklendiğini bildirmiştir.
Filmin bir çok sahnesi California'da bulunan Deniz Biyolojisi Enstitüsü'nde geçmektedir. Filmin yapımcısının yaptığı açıklamaya göre filmin Deniz Biyolojisi Enstitüsünde geçmesinin karakter bazında bir çok getirisi olacaktır. İlk filmin Avustralya'nın doğusundaki mercan kayalıklarında geçmesinden dolayı çok fazla karakter olarak kullanılabilecek deniz canlısı çeşidi bulunamamıştı. Fakat bu filmin bir deniz enstitüde geçmesi karakter olarak kullanılabilecek bir çok çeşit deniz canlısı sağlıyor. Yine yapımcının yaptığı açıklamaya göre eklenecek karakterlerden bazıları ahtapot, deniz ayısı ve katil balina olacaktır. Filmde Dory'nin yanı sıra Nemo, Marlin, Tank Gang ve Dory'nin geçmişini daha iyi anlamamıza yardımcı olacak yeni karakterlerde bulunmaktadır.
Aslında 2015 sonbaharda yayımlanması planlanan animasyon film özel bir gösterimle Pixar'ın 30. yılında yayımlanacaktır.
Film hakkında olumlu veya olumsuz yorumlarınızı bekliyoruz. Siz izleyicilerimize de İyi Seyirler Dileriz..
Kayıp Balık Nemo 2 filmini full hd veya 720p formatlarıyla sitemizden full olarak izleyebilirsiniz.
Kayıp Balık Nemo 2 filmini ayrıca türkçe dublaj izlemek isteyenler için Kayıp Balık Nemo 2 türkçe dublaj izle kısmından kesintisiz bir şekilde izleyebilirsiniz.
Kayıp Balık Nemo 2 filmini izlerken bir sorun yaşarsanız veya görüşlerinizi belirtmek için aşağıdan yorum yapabilirsiniz. Hdfilmkaresi.com iyi seyirler diler.

Kayıp Balık Nemo 2 filmini sitemizden full hd , 720p ,1080p ve türkçe dublaj seçenekleriyle izleyebilirsiniz. Hdfilmkaresi.com iyi seyirler diler.

http://hdfilmkaresi.com/finding-nemo-2-kayip-balik-nemo-2-2016-full-hd-izle.html

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder