15 Mayıs 2015 Cuma

The Age Of Adaline - Ölümsüz Aşk 2015 Full HD izle

Ölümsüz Aşk filmini sitemizden 720P kalitede izleyebilirsiniz. Size filmden bahsetmek istiyorum.  6.8 İmdb puanına sahip olan filmin yönetmenliğini Lee Toland Krieger yapmıştır. J. Mills Goodloe , Salvador Paskowitz'in senaryosundan uyarlanan filmin yapımcılığını Sidney Kimmel , Gary Lucchesi üstlenmiştir. Blake Lively , Harrison Ford , Amanda Crew , Ellen Burstyn , Richard Harmon gibi isimler filmin çekirdek oyuncu kadrosunu oluşturmaktadır. 2015 ABD yapımı olan bu eser Dram ve Romantik Filmler kategorilerinde yer almaktadır.
Adaline Bowman 1937'de yaşadığı bir kaza sonucu mucizevi bir şekilde yaşlanmamaya başlar. 80 yıl boyunca 29 yaşında kalan Adaline sırrı açığa çıkmasın diye kimseyle samimi olmamaya özen gösterir. Yıllar sonra şans eseri tanıştığı hayırsever Ellis Jones Adaline'in hayata ve romatizme karşı olan tutkusunu tekrar alevlendirir. Ellis'in ailesiyle geçirdiği bir haftasonu neredeyse sırrı açığa çıkan Adaline hayatını değiştirecek bir karar verir.
Film hakkında olumlu veya olumsuz yorumlarınızı bekliyoruz. Siz izleyicilerimize de İyi Seyirler Dileriz..
Ölümsüz Aşk filmini full hd veya 720p formatlarıyla sitemizden full olarak izleyebilirsiniz.
Ölümsüz Aşk filmini ayrıca türkçe dublaj izlemek isteyenler için Ölümsüz Aşk türkçe dublaj izle kısmından kesintisiz bir şekilde izleyebilirsiniz.
Ölümsüz Aşk filmini izlerken bir sorun yaşarsanız veya görüşlerinizi belirtmek için aşağıdan yorum yapabilirsiniz. Hdfilmkaresi.com iyi seyirler diler.

Ölümsüz Aşk filmini sitemizden full hd , 720p ,1080p ve türkçe dublaj seçenekleriyle izleyebilirsiniz. Hdfilmkaresi.com iyi seyirler diler.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder