20 Mayıs 2015 Çarşamba

Al Karısı: Cinnet 2015 Full HD izle

Al Karısı Cinnet filmini sitemizden 720P kalitede izleyebilirsiniz. Size filmden bahsetmek istiyorum.  6.9 İmdb puanına sahip olan filmin yönetmenliğini Muzaffer Gülçek yapmıştır. Onur Aslan'ın senaryosundan beyaz perdeye uyarlanmıştır. Sanem İşler , Onur Aslan gibi isimler filmin çekirdek oyuncu kadrosunu oluşturmaktadır. 2015 Türkiye yapımı olan bu eser Gerilim ve Korku Filmleri kategorilerinde yer almaktadır. Filmin vizyon tarihi ise 19 Haziran 2015'dir.
Anlatılarda uzun saçlı, çirkin bir kadın olarak tasvir edilen bir cinden esinlenen film, sezonun iddialı korku filmlerinden biri olmayı hedefliyor. 7 aylık hamile olan dilara Dilara, doğum izni alarak işten ayrılır ve bu süreci de evde geçirerek dinleneceği istirahat dönemine  girer. Fakat gen kadın eve çekildiğinden beri peşini bırakmayan kabuslar ona hamileliği zehir etmeye başlar. Dilara başına musallat olan bu kabusların altında en yakın arkadaşının, kaynanasının hatta zamansız gelen çocuğun eşi üzerinde yaptığı baskı yüzünden eşinin oyunlarını aramaya başlar.
Film hakkında olumlu veya olumsuz yorumlarınızı bekliyoruz. Siz izleyicilerimize de İyi Seyirler Dileriz..
Al Karısı Cinnet filmini full hd veya 720p formatlarıyla sitemizden full olarak izleyebilirsiniz.
Al Karısı Cinnet filmini ayrıca HD izlemek isteyenler için Al Karısı Cinnet HD izle kısmından kesintisiz bir şekilde izleyebilirsiniz.
Al Karısı Cinnet filmini izlerken bir sorun yaşarsanız veya görüşlerinizi belirtmek için aşağıdan yorum yapabilirsiniz. Hdfilmkaresi.com iyi seyirler diler.

Al Karısı: Cinnet filmini sitemizden full hd , 720p ,1080p ve HD seçenekleriyle izleyebilirsiniz. Hdfilmkaresi.com iyi seyirler diler.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder