19 Mayıs 2015 Salı

We'll Never Have Paris - Aşk Vizesi 2015 Full HD izle

Aşk Vizesi filmini sitemizden 720P kalitede izleyebilirsiniz. Size filmden bahsetmek istiyorum.  6.9 İmdb puanına sahip olan filmin yönetmenliğini Simon Helberg, Jocelyn Towne yapmıştır. Simon Helberg'in senaryosundan beyaz perdeye uyarlanmıştır. Simon Helberg , Melanie Lynskey , Zachary Quinto , Maggie Grace , Alfred Molina gibi isimler filmin çekirdek oyuncu kadrosunu oluşturmaktadır. 2014 ABD yapımı olan bu eser Komedi ve Romantik Filmler kategorilerinde yer almaktadır. Filmin vizyon tarihi ise 22 Mayıs 2015'dir.
Quinn ve Devon uzun süredir beraber olan iki iyi çiftlerdir. Bu çiftin uzun süren ilişkisinden sonra artık iş evliliğe gelmiştir. Quinn tam da bu sıralarda yakın arkadaşının ona aşık olduğunu öğrenir. Bu durum karşısında duygu karışıklığı yaşayan Quinn için zor bir dönem başlamıştır. Bu durumu anlayan Devon, Quinn’e yol vermiştir. Quinn büyük bir hata yaptığını anladığında iş işten geçmiştir. Şimdi artık Quinn, Devon’un gönlünü alabilmek için Paris’in yolunu tutacaktır.
Film hakkında olumlu veya olumsuz yorumlarınızı bekliyoruz. Siz izleyicilerimize de İyi Seyirler Dileriz..
Aşk Vizesi filmini full hd veya 720p formatlarıyla sitemizden full olarak izleyebilirsiniz.
Aşk Vizesi filmini ayrıca türkçe dublaj izlemek isteyenler için Aşk Vizesi türkçe dublaj izle kısmından kesintisiz bir şekilde izleyebilirsiniz.
Aşk Vizesi filmini izlerken bir sorun yaşarsanız veya görüşlerinizi belirtmek için aşağıdan yorum yapabilirsiniz. Hdfilmkaresi.com iyi seyirler diler.

Aşk Vizesi filmini sitemizden full hd , 720p ,1080p ve türkçe dublaj seçenekleriyle izleyebilirsiniz. Hdfilmkaresi.com iyi seyirler diler.

http://hdfilmkaresi.com/well-never-have-paris-ask-vizesi-2015-full-hd-izle.html

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder