13 Mayıs 2015 Çarşamba

All Things to All Men - Ölümcül Oyun 2013 Türkçe Dublaj izle

Ölümcül Oyun filmini sitemizden 720P kalitede izleyebilirsiniz. Size filmden bahsetmek istiyorum.  4.3 İmdb puanına sahip olan filmin yönetmenliğini George Isaac yapmıştır. George Isaac'ın senaryosundan uyarlanan filmin yapımcılığını George Isaac üstlenmiştir. Christopher Adamson , Rufus Sewell , Toby Stephens gibi isimler filmin çekirdek oyuncu kadrosunu oluşturmaktadır. 2013 İngiltere yapımı olan bu eser Gerilim ve Suç Filmleri kategorilerinde yer almaktadır.
Polis olan Parker bir baskından sonra mafya babası Joseph Corso'nun oğlunu ele geçirir. Parker eline geçirdiği bu kozu iyi değerlendirir ve Corso'dan oğluna karşılık Riley'i yakalamasına yardım etmesini ister. Riley Parker'ın uzun zamandır peşinde olduğu bir hırsızdır. Riley Corso'nun Parker'la yaptığı anlaşmadan habersiz Corso için hırsızlık yapmayı kabul eder. Riley'i yakalamak için bir çok risk alan Parker bakalım bu sefer başarılı olabilecek mi?
Film hakkında olumlu veya olumsuz yorumlarınızı bekliyoruz. Siz izleyicilerimize de İyi Seyirler Dileriz..
Ölümcül Oyun filmini full hd veya 720p formatlarıyla sitemizden full olarak izleyebilirsiniz.
Ölümcül Oyun filmini ayrıca türkçe dublaj izlemek isteyenler için Ölümcül Oyun türkçe dublaj izle kısmından kesintisiz bir şekilde izleyebilirsiniz.
Ölümcül Oyun filmini izlerken bir sorun yaşarsanız veya görüşlerinizi belirtmek için aşağıdan yorum yapabilirsiniz. Hdfilmkaresi.com iyi seyirler diler.

Ölümcül Oyun filmini sitemizden full hd , 720p ,1080p ve türkçe dublaj seçenekleriyle izleyebilirsiniz. Hdfilmkaresi.com iyi seyirler diler.

http://hdfilmkaresi.com/all-things-to-all-men-olumcul-oyun-2013-turkce-dublaj-izle.html

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder