14 Mayıs 2015 Perşembe

Veronica Mars 2014 Türkçe Dublaj izle

Veronica Mars filmini sitemizden 720P kalitede izleyebilirsiniz. Size filmden bahsetmek istiyorum.  6.9 İmdb puanına sahip olan filmin yönetmenliğini Rob Thomas yapmıştır. Rob Thomas , Diane Ruggiero'nun senaryosundan uyarlanan filmin yapımcılığını Kristen Bell , Rob Thomas üstlenmiştir. Kristen Bell , Aaron Ashmore , Jason Dohring , Dax Shepard , Krysten Ritter gibi isimler filmin çekirdek oyuncu kadrosunu oluşturmaktadır. 2014 ABD yapımı olan bu eser Dram , Komedi , Polisiye ve Suç Filmleri kategorilerinde yer almaktadır.
Genç bir kızken özel dedektiflik yapan Veronica şimdilerde bir New York'ta avukatlık yapmaktadır. Fakat eski sevgilisi Logan Echolls'dan aldığı bir telefonla Neptune, California'ya ani bir dönüş yapar. Logan'ın pop star sevgilisi Bonnie DeVille öldürülmüştür ve adını temizlemek için Veronica'nın yardımına ihtiyacı vardır. DeVille'in Veronica'nın eski okulu Neptune Lisesi'nden arkadaşı olması ve Veronica'nın Neptune geri dönmesi onu eski arkadaşları ve düşmanlarının içine sürükler ve evini terk etmek bu sefer daha zor olacaktır.
Film hakkında olumlu veya olumsuz yorumlarınızı bekliyoruz. Siz izleyicilerimize de İyi Seyirler Dileriz..
Veronica Mars filmini full hd veya 720p formatlarıyla sitemizden full olarak izleyebilirsiniz.
Veronica Mars filmini ayrıca türkçe dublaj izlemek isteyenler için Veronica Mars türkçe dublaj izle kısmından kesintisiz bir şekilde izleyebilirsiniz.
Veronica Mars filmini izlerken bir sorun yaşarsanız veya görüşlerinizi belirtmek için aşağıdan yorum yapabilirsiniz. Hdfilmkaresi.com iyi seyirler diler.

Veronica Mars filmini sitemizden full hd , 720p ,1080p ve türkçe dublaj seçenekleriyle izleyebilirsiniz. Hdfilmkaresi.com iyi seyirler diler.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder