21 Mayıs 2015 Perşembe

Steve Jobs 2015 Full HD izle

Steve Jobs filmini sitemizden 720P kalitede izleyebilirsiniz. Size filmden bahsetmek istiyorum.  6.7 İmdb puanına sahip olan filmin yönetmenliğini Danny Boyle yapmıştır. Aaron Sorkin'in senaryosundan uyarlanan filmin yapımcılığını Mark Gordon , Scott Rudin üstlenmiştir. Kate Winslet , Michael Fassbender , Seth Rogen , Jeff Daniels , Sarah Snook gibi isimler filmin çekirdek oyuncu kadrosunu oluşturmaktadır. 2015 ABD yapımı olan bu eser Biyografi ve Dram Filmleri kategorilerinde yer almaktadır. Filmin vizyon tarihi 30 Ekim 2015'dir.
Steve Jobs'un hayatı daha önce Joshua Michael Stern'in imza attığı 2013 tarihli biyografik jOBS filminde beyaz perdeye gelmişti. Ashton Kutcher'ın başarılı bir performans ile hayatta verdiği öykü daha ziyade gerçekliğe uygun olup olmaması yönünde tartışma yaratmıştı. Danny Boyle, 20. yüzyılın deha isimlerinden olan Steve Jobs'un yaşam öyküsünü yeni bir perspektif ile beyaz perdeye aktaracaktır.
Film hakkında olumlu veya olumsuz yorumlarınızı bekliyoruz. Siz izleyicilerimize de şimdiden İyi Seyirler Dileriz..
Steve Jobs filmini full hd veya 720p formatlarıyla sitemizden full olarak izleyebilirsiniz.
Steve Jobs filmini ayrıca türkçe dublaj izlemek isteyenler için Steve Jobs türkçe dublaj izle kısmından kesintisiz bir şekilde izleyebilirsiniz.
Steve Jobs filmini izlerken bir sorun yaşarsanız veya görüşlerinizi belirtmek için aşağıdan yorum yapabilirsiniz. Hdfilmkaresi.com iyi seyirler diler.

Steve Jobs filmini sitemizden full hd , 720p ,1080p ve türkçe dublaj seçenekleriyle izleyebilirsiniz. Hdfilmkaresi.com iyi seyirler diler.

http://hdfilmkaresi.com/steve-jobs-2015-full-hd-izle.html

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder