14 Mayıs 2015 Perşembe

Shrew's Nest 2015 Full HD izle

Shrew's Nest filmini sitemizden 720P kalitede izleyebilirsiniz. Size filmden bahsetmek istiyorum.  6.9 Imdb puanına sahip olan filmin yönetmenliğini Juanfer Andrés ve Esteban Roel yapmıştır. Filmin yapımcılığını Enrique Martinez ve Kiko Martínez üstlenmiştir. Hugo Silva , Luis Tosar , Macarena Gómez gibi isimler filmin çekirdek oyuncu kadrosunu oluşturmaktadır. 2014 İspanya yapımı olan bu eser Korku, Gerilim ve Dram Filmleri kategorilerinde yer almaktadır.
Shrew's Nest filminde hikaye 1950'li yıllarda İspanya'da geçmektedir. Montse açık alan fobisi yüzünden kendisini Madrid'deki apartman dairesine hapseder. Dış dünyayla pek bir ilişkisi olmayan Montse'nin gerçeklikle bağlarının kopmamasını küçük kız kardeşi sağlamaktadır. Fakat bir gün dikkatsiz genç komşuları Carlos merdivenlerden aşağı düşer ve kendisini Montse ve kardeşinin yaşadığı evin kapısının önünde bulur ve asıl hikaye bu andan itibaren başlayacaktır.
Film hakkında olumlu veya olumsuz yorumlarınızı bekliyoruz. Siz izleyicilerimize de İyi Seyirler Dileriz..
Shrew's Nest filmini full hd veya 720p formatlarıyla sitemizden full olarak izleyebilirsiniz.
Shrew's Nest filmini ayrıca türkçe dublaj izlemek isteyenler için Shrew's Nest türkçe dublaj izle kısmından kesintisiz bir şekilde izleyebilirsiniz.
Shrew's Nest filmini izlerken bir sorun yaşarsanız veya görüşlerinizi belirtmek için aşağıdan yorum yapabilirsiniz. Hdfilmkaresi.com iyi seyirler diler.

Shrew's Nest filmini sitemizden full hd , 720p ,1080p ve Türkçe dublaj seçenekleriyle izleyebilirsiniz. Hdfilmkaresi.com iyi seyirler diler.

http://hdfilmkaresi.com/shrews-nest-2015-full-hd-izle.html

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder