20 Mayıs 2015 Çarşamba

Toz Ruhu 2015 Full HD izle

Toz Ruhu filmini sitemizden 720P kalitede izleyebilirsiniz. Size filmden bahsetmek istiyorum.  6.7 İmdb puanına sahip olan filmin yönetmenliğini Nesimi Yetik yapmıştır. Nesimi Yetik'in senaryosundan beyaz perdeye uyarlanmıştır. Tansu Biçer , Selin Yeninci , Aytaç Uşun , Settar Tanrıöğen , Aytaç Arman gibi isimler filmin çekirdek oyuncu kadrosunu oluşturmaktadır. 2014 Türkiye yapımı olan bu eser Dram Filmleri kategorisinde yer almaktadır. Filmin vizyon tarihi 1 Mayıs 2015'dir.
Metin, bir erkek olmasına rağmen gündelikçilikle hayatını kazanan ve işini severek yapan sıradan bir insandır. Aynı zamanda arabesk müziğe meraklıdır. Film Metin'in hikayesi etrafında dönüyor. Nesimi Yetik'in ilk uzun metrajlı filmi olan Toz Ruhu'nda Metin'i Tansu Biçer canlandırıyor.
Film hakkında olumlu veya olumsuz yorumlarınızı bekliyoruz. Siz izleyicilerimize de İyi Seyirler Dileriz..
Toz Ruhu filmini full hd veya 720p formatlarıyla sitemizden full olarak izleyebilirsiniz.
Toz Ruhu filmini ayrıca HD izlemek isteyenler için Toz Ruhu HD izle kısmından kesintisiz bir şekilde izleyebilirsiniz.
Toz Ruhu filmini izlerken bir sorun yaşarsanız veya görüşlerinizi belirtmek için aşağıdan yorum yapabilirsiniz. Hdfilmkaresi.com iyi seyirler diler.

Toz Ruhu filmini sitemizden full hd , 720p ,1080p ve HD seçenekleriyle izleyebilirsiniz. Hdfilmkaresi.com iyi seyirler diler.

http://hdfilmkaresi.com/toz-ruhu-2015-full-hd-izle.html

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder