7 Mayıs 2015 Perşembe

Warcraft 2016 Full Türkçe Dublaj izle

Warcraft filmini sitemizden 720P kalitede izleyebilirsiniz. Size filmden bahsetmek istiyorum. Yönetmenliğini Duncan Jones ın yaptığım 7.8 imdb puanına sahip güzel bir aksiyon filmi bizlerle olacaktır. Filmin oyuncu kadrosunda Colin Farrell ,  Paula Patton ,  Anton Yelchin ,  Paul Dano ,  Travis Fimmel gibi yıldızlar rol almaktadırlar. Filmin yapımcılığını Charles Roven ve Jon Jashni üstlenmektedir. Senaristliğini ise Duncan Jones , Charles Leavitt ikilisi kaleme almıştır. ABD yapımı 2016'da vizyona girecek olan film aksiyon, fantastik ve macera kategorilerinde yer alıp, süresi 112 dakikadır. Filmin başrolünde gerçeğe çağrı filminde tanıdığımız İrlandalı yakışıklı yıldız Colin Farrell oynamaktadır. Film Bir bilgisayar oyunundan esinlenmiştir. Dünya çapında büyük yankı uyandırıp oldukça geniş bir hayran kitlesi yaratan online World of Warcraft oyununun sinema uyarlaması olan bu yapım da çeşitli ırk ve türlere ev sahipliği yapan ve her türden savaşın kıyasıya yaşandığı fantastik bir dünyada geçiyor. Warcraft oyunun sevenler bu filme bayılacaklar ve izlemek için can atacaklar. Ama benim gibi Warcraft oyununu hiç oynamayan kişiler bu filmin nasıl bir şey olduğunu tahmin edemiyorlar. Bakalım bu online oyun dünyasını sinemaya nasıl uyarlayacaklar? 2016 yılının verdiği teknolojik imkanları yönetmenimiz iyi kullanabilecek mi? Buyrun hep birlikte izleyip görelim...
Warcraft filmini full hd veya 720p formatlarıyla sitemizden full olarak izleyebilirsiniz.
Warcraft filmini ayrıca türkçe dublaj izlemek isteyenler için Warcraft türkçe dublaj izle kısmından kesintisiz bir şekilde izleyebilirsiniz.
Warcraft filmini izlerken bir sorun yaşarsanız veya görüşlerinizi belirtmek için aşağıdan yorum yapabilirsiniz. Hdfilmkaresi.com iyi seyirler diler.


Warcraft filmini sitemizden full hd , 720p ,1080p ve Türkçe dublaj seçenekleriyle izleyebilirsiniz. Hdfilmkaresi.com iyi seyirler diler.


http://hdfilmkaresi.com/warcraft-2016-full-turkce-dublaj-izle.html

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder