6 Mayıs 2015 Çarşamba

The Conjuring 2: The Enfield Poltergeist - Korku Seansı 2 Full HD izle

Korku Seansı 2 filmini sitemizden 720P kalitede izleyebilirsiniz. Size filmden bahsetmek istiyorum.  6.9 İmdb puanına sahip olan filmin yönetmenliğini James Wan yapmıştır. Chad Hayes , Carey Hayes’in senaryosundan uyarlanan filmin yapımcılığını Peter Safran , Rob Cowan üstlenmiştir. Vera Farmiga , Patrick Wilson gibi isimler filmin çekirdek oyuncu kadrosunu oluşturmaktadır. 2016 ABD yapımı olan bu eser Gerilim ve Korku Filmleri kategorilerinde yer almaktadır. Filmin vizyon tarihi ise 10 Haziran 2016’dır.
James Wan’ın filmleri oldukça ilgi görmektedir. İlk filminde oldukça başarı gösterip ilgi toplamıştı, bu filminde ise gerilim ve korku bir tık daha fazla. Yoğun ilgiden dolayı ikinci serisi sabırsızlıkla bekleniyor.  İlk seride lanetli bir ev konu alınmıştı ve bunun üzerine yürütülmüştü. Bu seride ise olay biraz daha farklı ve bu sefer bir eve değil de direkt insanlara musallat olan olağanüstü şeyler yaşanacak.
Film hakkında olumlu veya olumsuz yorumlarınızı bekliyoruz. Siz izleyicilerimize de şimdiden İyi Seyirler Dileriz..
Korku Seansı 2 filmini full hd veya 720p formatlarıyla sitemizden full olarak izleyebilirsiniz.
Korku Seansı 2 filmini ayrıca türkçe dublaj izlemek isteyenler için Korku Seansı 2 türkçe dublaj izle kısmından kesintisiz bir şekilde izleyebilirsiniz.
Korku Seansı 2 filmini izlerken bir sorun yaşarsanız veya görüşlerinizi belirtmek için aşağıdan yorum yapabilirsiniz. Hdfilmkaresi.com iyi seyirler diler.


Korku Seansı 2 filmini sitemizden full hd , 720p ,1080p ve türkçe dublaj seçenekleriyle izleyebilirsiniz. Hdfilmkaresi.com iyi seyirler diler.


http://hdfilmkaresi.com/the-conjuring-2-the-enfield-poltergeist-korku-seansi-2-full-hd-izle.html

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder