13 Mayıs 2015 Çarşamba

Love by the Book - Kitabına Uygun Aşk 2014 Türkçe Dublaj izle

Kitabına Uygun Aşk filmini sitemizden 720P kalitede izleyebilirsiniz. Size filmden bahsetmek istiyorum.  6.4 İmdb puanına sahip olan filmin yönetmenliğini David S. Cass Sr. yapmıştır. Onur Aslan'ın senaryosundan uyarlanan filmin yapımcılığını James Wilberger üstlenmiştir. Cherilyn Wilson, Kristopher Turner, Leah Renee gibi isimler filmin çekirdek oyuncu kadrosunu oluşturmaktadır. 2014 ABD yapımı olan bu eser Dram ve Romantik Filmler kategorilerinde yer almaktadır.
Emma peri masallarına olan tutkusu sonucu bir kitapçı açar. İlk başlarda iyi giden işleri artık düşüşe geçmiştir. Bunun üzerine Emma bir işletme danışmanı olan Eric'e başvurur ve işleri yoluna koymaya çalışır. Bu sırada Emma hayallerinin erkeğiyle tanışır. Sürekli yemeğe davet eden, Emma'ya çicekler alan bu kişi tam bir romantık olan Emma'yı çok etkiler. aynı anda nişanlı olan kardeşi Jane'in düğünle ve nişanlısıyla ilgili sorunları vardır. Emma kardeşine yardım ederken asıl önemli olanın birisinin sana çiçekler alması değil zor zamanlarnıda yanında durması olduğunu anlayacaktır.
Film hakkında olumlu veya olumsuz yorumlarınızı bekliyoruz. Siz izleyicilerimize de İyi Seyirler Dileriz..
Kitabına Uygun Aşk filmini full hd veya 720p formatlarıyla sitemizden full olarak izleyebilirsiniz.
Kitabına Uygun Aşk filmini ayrıca türkçe dublaj izlemek isteyenler için Kitabına Uygun Aşk türkçe dublaj izle kısmından kesintisiz bir şekilde izleyebilirsiniz.
Kitabına Uygun Aşk filmini izlerken bir sorun yaşarsanız veya görüşlerinizi belirtmek için aşağıdan yorum yapabilirsiniz. Hdfilmkaresi.com iyi seyirler diler.

Kitabına Uygun Aşk filmini sitemizden full hd , 720p ,1080p ve türkçe dublaj seçenekleriyle izleyebilirsiniz. Hdfilmkaresi.com iyi seyirler diler.

http://hdfilmkaresi.com/love-by-the-book-kitabina-uygun-ask-2014-turkce-dublaj-izle.html

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder