20 Mayıs 2015 Çarşamba

Slow West - Sakin Batı 2015 Full HD izle

Sakin Batı filmini sitemizden 720P kalitede izleyebilirsiniz. Size filmden bahsetmek istiyorum.  8.1 İmdb puanına sahip olan filmin yönetmenliğini John Maclean yapmıştır. John Maclean'ın senaryosundan uyarlanan filmin yapımcılığını Iain Canning , Rachel Gardner üstlenmiştir. Michael Fassbender , Ben Mendelsohn , Kodi Smit-McPhee , Brooke Williams , Rory McCann gibi isimler filmin çekirdek oyuncu kadrosunu oluşturmaktadır. 2015 İngiltere yapımı olan bu eser Aksiyon , Gerilim ve Western Filmleri kategorilerinde yer almaktadır.
19. yy amerika kıtasındaki bir yolculuktur Slow best 2015 filmi.. 16 yaşındaki Joy, aşkını bulmak üzere İskoçya’dan Amerika’ya gelir. At sırtında elinde pusula ormanda ilerlerken Kızılderili avcılarını avlayan biriyle yolu kesişir. Ve onu kılavuz tutmak zorunda kalır. ‘Hep batıya doğru’ yol alırken peşinden gittiği aşkı Rose ve babası John Ross’un cinayet nedeniyle başlarına ödül konduğunu bilmez. Yanındaki ödül avcısını da onlara ulaştırdığının farkında değildir…
Film hakkında olumlu veya olumsuz yorumlarınızı bekliyoruz. Siz izleyicilerimize de İyi Seyirler Dileriz..
Sakin Batı filmini full hd veya 720p formatlarıyla sitemizden full olarak izleyebilirsiniz.
Sakin Batı filmini ayrıca türkçe dublaj izlemek isteyenler için Sakin Batı türkçe dublaj izle kısmından kesintisiz bir şekilde izleyebilirsiniz.
Sakin Batı filmini izlerken bir sorun yaşarsanız veya görüşlerinizi belirtmek için aşağıdan yorum yapabilirsiniz. Hdfilmkaresi.com iyi seyirler diler.

Sakin Batı filmini sitemizden full hd , 720p ,1080p ve türkçe dublaj seçenekleriyle izleyebilirsiniz. Hdfilmkaresi.com iyi seyirler diler.

http://hdfilmkaresi.com/slow-west-sakin-bati-2015-full-hd-izle.html

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder