17 Mayıs 2015 Pazar

Zilin Sesi 2015 Full HD izle

Zilin Sesi filmini sitemizden 720P kalitede izleyebilirsiniz. Size filmden bahsetmek istiyorum.  6.9 İmdb puanına sahip olan filmin yönetmenliğini Levent Demirkale yapmıştır. Haluk Özenç'in senaryosundan uyarlanan filmin yapımcılığını Murat Özteke üstlenmiştir. Kutsi , Wilma Elles , Kemal Kuruçay , Esin Gündoğdu , Hakan Salınmış gibi isimler filmin çekirdek oyuncu kadrosunu oluşturmaktadır. 2015 Türkiye yapımı olan bu eser Komedi Filmleri kategorisinde yer almaktadır.
30'lu yaşlarında olan Tarkan en büyük hayal futbolcu olmak olan kardeşi ile birlikte İstanbul'a taşınır. Kendisi de fizik öğretmeni olan Tarkan iş başvurusu yaptığı hiç bir okuldan olumlu bir cevap alamaz. Tam iş bulma umutlarını kaybetmişken son kez iş görüşmesine gittiği okulda işe müzik öğretmeni olarak başlar. Aynı okulda İngilizce öğretmeni olan Süreyya ile tanıştıktan sonra Tarkan'ın hayatı daha da değişecektir.
Film hakkında olumlu veya olumsuz yorumlarınızı bekliyoruz. Siz izleyicilerimize de İyi Seyirler Dileriz..
Zilin Sesi filmini full hd veya 720p formatlarıyla sitemizden full olarak izleyebilirsiniz.
Zilin Sesi filmini ayrıca HD izlemek isteyenler için Zilin Sesi HD izle kısmından kesintisiz bir şekilde izleyebilirsiniz.
Zilin Sesi filmini izlerken bir sorun yaşarsanız veya görüşlerinizi belirtmek için aşağıdan yorum yapabilirsiniz. Hdfilmkaresi.com iyi seyirler diler.

Zilin Sesi filmini sitemizden full hd , 720p ,1080p ve HD seçenekleriyle izleyebilirsiniz. Hdfilmkaresi.com iyi seyirler diler.

http://hdfilmkaresi.com/zilin-sesi-2015-full-hd-izle.html

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder