15 Mayıs 2015 Cuma

Miss Meadows - Bayan Meadows 2014 Türkçe Dublaj izle

Bayan Meadows filmini sitemizden 720P kalitede izleyebilirsiniz. Size filmden bahsetmek istiyorum.  5.6 İmdb puanına sahip olan filmin yönetmenliğini Karen Leigh Hopkins yapmıştır. Karen Leigh Hopkins'in senaryosundan uyarlanan filmin yapımcılığını Eric Brenner , Robert Carliner üstlenmiştir. Katie Holmes , James Badge Dale , Mary Kay Place , Callan Mulvey , Kate Linder gibi isimler filmin çekirdek oyuncu kadrosunu oluşturmaktadır. 2014 ABD yapımı olan bu eser Dram Filmleri kategorisinde yer almaktadır.
Miss Meadows kasabaya gelen genç bir öğretmendir. Küçük çocuklara öğretmenlik yapan ve yerdeki karıncayı bile incitmeyecek kadar ince düşüncelidir. İki farklı işte çalışmak zorunda olan Miss Meadows gündüz öğretmenlik akşamları ise adalet için mücadele vermektedir. Konu adaleti sağlamaya geldiğinde ise kırpmadan silahını kullanacaktır.
Film hakkında olumlu veya olumsuz yorumlarınızı bekliyoruz. Siz izleyicilerimize de İyi Seyirler Dileriz..
Bayan Meadows filmini full hd veya 720p formatlarıyla sitemizden full olarak izleyebilirsiniz.
Bayan Meadows filmini ayrıca türkçe dublaj izlemek isteyenler için Bayan Meadows türkçe dublaj izle kısmından kesintisiz bir şekilde izleyebilirsiniz.
Bayan Meadows filmini izlerken bir sorun yaşarsanız veya görüşlerinizi belirtmek için aşağıdan yorum yapabilirsiniz. Hdfilmkaresi.com iyi seyirler diler.

Bayan Meadows filmini sitemizden full hd , 720p ,1080p ve türkçe dublaj seçenekleriyle izleyebilirsiniz. Hdfilmkaresi.com iyi seyirler diler.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder