17 Mayıs 2015 Pazar

Pişt 2015 Full HD izle

Pişt filmini sitemizden 720P kalitede izleyebilirsiniz. Size filmden bahsetmek istiyorum.  6.9 İmdb puanına sahip olan filmin yönetmenliğini Can Sarcan yapmıştır. Can Sarcan , Oğuzhan Uğur'un senaryosundan uyarlanan filmin yapımcılığını Şükrü Avşar üstlenmiştir. Tuğçe Kurşunoğlu , Oğuzhan Uğur , Doğa Konakoğlu gibi isimler filmin çekirdek oyuncu kadrosunu oluşturmaktadır. 2015 Türkiye yapımı olan bu eser Komedi ve Korku Filmleri kategorilerinde yer almaktadır.
Aslında biraz Korkunç Bir Film serisi tadında olan Pişt filmi hem Türk hemde yabancı korku filmleri ile dalga geçmektedir. Hepimizin yıllardan beri aşina olduğu korku filmi senaryoları ve klasikleşmiş olaylarını komik bir dille yorumlayan Pişt filmi bir grup arkadaşın tuttukları evin perili çıkması sonucu yaşadıklarını anlatmaktadır.
Film hakkında olumlu veya olumsuz yorumlarınızı bekliyoruz. Siz izleyicilerimize de İyi Seyirler Dileriz..
Pişt filmini full hd veya 720p formatlarıyla sitemizden full olarak izleyebilirsiniz.
Pişt filmini ayrıca HD izlemek isteyenler için Pişt HD izle kısmından kesintisiz bir şekilde izleyebilirsiniz.
Pişt filmini izlerken bir sorun yaşarsanız veya görüşlerinizi belirtmek için aşağıdan yorum yapabilirsiniz. Hdfilmkaresi.com iyi seyirler diler.

Pişt filmini sitemizden full hd , 720p ,1080p ve HD seçenekleriyle izleyebilirsiniz. Hdfilmkaresi.com iyi seyirler diler.

http://hdfilmkaresi.com/pist-2015-full-hd-izle.html

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder