15 Mayıs 2015 Cuma

Holiday 2014 Full HD izle

Holiday filmini sitemizden 720P kalitede izleyebilirsiniz. Size filmden bahsetmek istiyorum.  7.3 İmdb puanına sahip olan filmin yönetmenliğini A.R. Murugadoss yapmıştır. A.R. Murugadoss'ın senaryosundan uyarlanan filmin yapımcılığını Twinkle Khanna , Vipul Amrutlal Shah üstlenmiştir. Akshay Kumar , Sonakshi Sinha , Govinda , Freddy Daruwala , Aashin A. Shah gibi isimler filmin çekirdek oyuncu kadrosunu oluşturmaktadır. 2014 Hindistan yapımı olan bu eser Aksiyon , Dram , Gerilim , Hint ve Romantik Filmler kategorilerinde yer almaktadır.
Virat (Akshay Kumar) Mumbai'ye bir sürelik tatil için gelmiş olan subaylar grubundadır. Virat aynı zamanda bir istihbarat elemanıdır. Yaptıkları bir otobüs yolculuğu esnasında otobüsü havaya uçurmaya çalışan bir teröristten son anda kurtulur. Daha sonra yakaladığı bu teröristin ardında çok daha büyük bir amacın varolduğunu anlayan Virat, artık Mumbai'yi cehenneme çevirecek bir planı bozmak durumunda kalmıştır.
Film hakkında olumlu veya olumsuz yorumlarınızı bekliyoruz. Siz izleyicilerimize de İyi Seyirler Dileriz..
Holiday filmini full hd veya 720p formatlarıyla sitemizden full olarak izleyebilirsiniz.
Holiday filmini ayrıca türkçe dublaj izlemek isteyenler için Holiday türkçe dublaj izle kısmından kesintisiz bir şekilde izleyebilirsiniz.
Holiday filmini izlerken bir sorun yaşarsanız veya görüşlerinizi belirtmek için aşağıdan yorum yapabilirsiniz. Hdfilmkaresi.com iyi seyirler diler.

Holiday filmini sitemizden full hd , 720p ,1080p ve türkçe dublaj seçenekleriyle izleyebilirsiniz. Hdfilmkaresi.com iyi seyirler diler.

http://hdfilmkaresi.com/holiday-2014-full-hd-izle.html

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder