18 Mayıs 2015 Pazartesi

Echoes of War 2015 Full HD izle

Echoes of War filmini sitemizden 720P kalitede izleyebilirsiniz. Size filmden bahsetmek istiyorum.  8.2 İmdb puanına sahip olan filmin yönetmenliğini Kane Senes yapmıştır. Kane Senes , John Chriss'in senaryosundan uyarlanan filmin yapımcılığını Carson Aune , Steven J. Berger üstlenmiştir. Rhys Wakefield , James Badge Dale , Beth Broderick , Maika Monroe , William Forsythe gibi isimler filmin çekirdek oyuncu kadrosunu oluşturmaktadır. 2015 ABD yapımı olan bu eser Dram , Gerilim ve Western Filmleri kategorilerinde yer almaktadır.
1866 yılında Amerikan tarihinin en kanlı olayı olan Sivil Savaş daha yeni son bulmuştur. Bu sırada Teksas'ın uzak bir köşesinde birbirleriyle komşu olan iki aile yaşamaktadır. Riley ailesi kurdukları tuzaklarla hayvanları yakalayıp derilerini satarak zar zor geçimlerini sağlamaktadır. McCluskey ailesi ise savaş sırasında çok iyi paran getiren işleri zarar görmüş şimdi ise zayıf bir aile olan Rileylerin kurduğu tuzaklardaki hayvanları çalan bir ailedir. Bir gün Riley ailesindeki çocukların en sevdiği amcaları, savaş gazisi olan Wade döner. Daha yeni bir savaştan çıkan Wade McCluskeylerin yaptıklarını öğrenince kendisini tekrar bir savaşın içinde bulur, bu sefer bu savaşı kendisi başlatmıştır.
Film hakkında olumlu veya olumsuz yorumlarınızı bekliyoruz. Siz izleyicilerimize de İyi Seyirler Dileriz..
Echoes of War filmini full hd veya 720p formatlarıyla sitemizden full olarak izleyebilirsiniz.
Echoes of War filmini ayrıca türkçe dublaj izlemek isteyenler için Echoes of War türkçe dublaj izle kısmından kesintisiz bir şekilde izleyebilirsiniz.
Echoes of War filmini izlerken bir sorun yaşarsanız veya görüşlerinizi belirtmek için aşağıdan yorum yapabilirsiniz. Hdfilmkaresi.com iyi seyirler diler.

Echoes of War filmini sitemizden full hd , 720p ,1080p ve türkçe dublaj seçenekleriyle izleyebilirsiniz. Hdfilmkaresi.com iyi seyirler diler.

http://hdfilmkaresi.com/echoes-of-war-2015-full-hd-izle.html

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder