20 Mayıs 2015 Çarşamba

The Lobster 2015 Full HD izle

The Lobster filmini sitemizden 720P kalitede izleyebilirsiniz. Size filmden bahsetmek istiyorum.  6.9 İmdb puanına sahip olan filmin yönetmenliğini Giorgos Lanthimos yapmıştır. Giorgos Lanthimos ,  Efthymis Filippou'nun senaryosundan uyarlanan filmin yapımcılığını Giorgos Lanthimos , Ed Guiney üstlenmiştir. Colin Farrell , Rachel Weisz , Ben Whishaw , Léa Seydoux , Ariane Labed gibi isimler filmin çekirdek oyuncu kadrosunu oluşturmaktadır. 2015 Yunanistan , İngiltere , İrlanda , Hollanda , Fransa yapımı olan bu eser Bilim Kurgu , Komedi ve Romantik Filmler kategorilerinde yer almaktadır.
Çok da uzak olmayan bir gelecekten ilginç bir distopya öyküsü anlatan film, yalnız kalmış, ilişkisi olmayan insanların tutuklandığı, alternatif bir gelecekte geçiyor. Bekar insanlar korkunç bir otele yerleştirildikten 45 gün sonra, kendileriyle eşleşen kişiyle ilişkiye başlamak zorunda kalıyorlar. Eğer ki ilişkilerinde başarıyı yakalayamazlarsa, ölümün kol gezdiği bir ormana sürgüne gönderiliyorlar. Tam anlamıyla farklı bir konuya sahip olan film romantik komedi ile karşımıza çıkacaktır.
Film hakkında olumlu veya olumsuz yorumlarınızı bekliyoruz. Siz izleyicilerimize de İyi Seyirler Dileriz..
The Lobster filmini full hd veya 720p formatlarıyla sitemizden full olarak izleyebilirsiniz.
The Lobster filmini ayrıca türkçe dublaj izlemek isteyenler için The Lobster türkçe dublaj izle kısmından kesintisiz bir şekilde izleyebilirsiniz.
The Lobster filmini izlerken bir sorun yaşarsanız veya görüşlerinizi belirtmek için aşağıdan yorum yapabilirsiniz. Hdfilmkaresi.com iyi seyirler diler.

The Lobster filmini sitemizden full hd , 720p ,1080p ve türkçe dublaj seçenekleriyle izleyebilirsiniz. Hdfilmkaresi.com iyi seyirler diler.

http://hdfilmkaresi.com/the-lobster-2015-full-hd-izle.html

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder