7 Mayıs 2015 Perşembe

Teenage Mutant Ninja Turtles 2 Full HD izle

Teenage Mutant Ninja Turtles 2 filmini sitemizden 720P kalitede izleyebilirsiniz. Size filmden bahsetmek istiyorum.  6.9 İmdb puanına sahip olan filmin yönetmenliğini Dave Green yapmıştırJosh Appelbaum , André Nemec’in senaryosundan uyarlanan filmin yapımcılığını Michael Bay , Andrew Form üstlenmiştir. Megan Fox , William Fichtner , Alessandra Ambrosio , Laura Linney , Stephen Amell gibi isimler filmin çekirdek oyuncu kadrosunu oluşturmaktadır. 2016 ABD yapımı olan bu eser Aksiyon , Komedi ve Macera Filmleri kategorilerinde yer almaktadır. Filmin vizyon tarihi ise 03 Haziran 2016’dır.
Gerçekten harika bir film bizleri bekliyor. Ninja Kaplumbağalar Kesinlikle sinemada izlenmesi gereken filmlerden birisidir. Zengin oyuncu kadrosu ile dikkatleri üzerine çekmektedir. İlk Filminden daha çok ilgi göreceğine garanti verebiliriz. Muhteşem film beyaz perde de sırasını korumaktadır, bizlere de bu filmi beklemek düşüyor.
Film hakkında olumlu veya olumsuz yorumlarınızı bekliyoruz. Siz izleyicilerimize de şimdiden İyi Seyirler Dileriz..
Teenage Mutant Ninja Turtles 2 filmini full hd veya 720p formatlarıyla sitemizden full olarak izleyebilirsiniz.
Teenage Mutant Ninja Turtles 2 filmini ayrıca türkçe dublaj izlemek isteyenler için Teenage Mutant Ninja Turtles 2 türkçe dublaj izle kısmından kesintisiz bir şekilde izleyebilirsiniz.
Teenage Mutant Ninja Turtles 2 filmini izlerken bir sorun yaşarsanız veya görüşlerinizi belirtmek için aşağıdan yorum yapabilirsiniz. Hdfilmkaresi.com iyi seyirler diler.


Teenage Mutant Ninja Turtles 2 filmini sitemizden full hd , 720p ,1080p ve türkçe dublaj seçenekleriyle izleyebilirsiniz. Hdfilmkaresi.com iyi seyirler diler.


http://hdfilmkaresi.com/teenage-mutant-ninja-turtles-2-full-hd-izle.html

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder