17 Mayıs 2015 Pazar

Siccin 2 2015 Full HD izle

Siccin 2 filmini sitemizden 720P kalitede izleyebilirsiniz. Size filmden bahsetmek istiyorum.  6.9 İmdb puanına sahip olan filmin yönetmenliğini Alper Mestçi yapmıştır. Alper Mestçi , Ersan Özer'in senaryosundan uyarlanan filmin yapımcılığını Muhteşem Tözüm üstlenmiştir. Şeyda Terzioğlu , Bulut Akkale , Seda Oğuz , Yavuz çetin , Reyhan İlhan gibi isimler filmin çekirdek oyuncu kadrosunu oluşturmaktadır. 2015 Türkiye yapımı olan bu eser Gerilim ve Korku Filmleri kategorilerinde yer almaktadır.
2014'ün son zamanlarında vizyona giren Siccin filmi bir yasak aşkın lanetinden bahsediyordu. 2015 yaz aylarında vizyona girmesi planlanan Siccin 2 filmi ise evli bir çift hakkındadır.
Adnan ve Hicran 2 yaşındaki oğullarıyla birlikte mutlu bir hayat yaşamaktadır. Fakat bu mutlu hayatları beklenmedik bir olay ile bozulacaktır. Talhsiz bir kaza sonucu Adnan ve Hicran 2 yaşındaki küçük oğullarını kaybeder. Bu olaydan sonra birbirlerinden iyice uzaklaşmaya başlarlar. Bunun üzerine birde Hicran garip olaylar yaşamaya başlar ve psikolojisi iyice bozulur. Yaşadığı bu garip olaylardan iyice korkan Hcran bir hocaya görünür. Hoca Hicran'a 41 büyüsü denilen bir büyü yapıldığını ve bu büyünün bilinen en güçlü büyü olduğunu söyler. 41 ayrı niyet içn yapılan bu büyüyü bozabilmek için Hicran'ın büyüyü kimin yaptığını bulması ve hangi niyetle yaptığını öğrenmesi gerekir.
Film hakkında olumlu veya olumsuz yorumlarınızı bekliyoruz. Siz izleyicilerimize de İyi Seyirler Dileriz..
Siccin 2 filmini full hd veya 720p formatlarıyla sitemizden full olarak izleyebilirsiniz.
Siccin 2 filmini ayrıca HD izlemek isteyenler için Siccin 2 HD izle kısmından kesintisiz bir şekilde izleyebilirsiniz.
Siccin 2 filmini izlerken bir sorun yaşarsanız veya görüşlerinizi belirtmek için aşağıdan yorum yapabilirsiniz. Hdfilmkaresi.com iyi seyirler diler.

Siccin 2 filmini sitemizden full hd , 720p ,1080p ve HD seçenekleriyle izleyebilirsiniz. Hdfilmkaresi.com iyi seyirler diler.

http://hdfilmkaresi.com/siccin-2-2015-full-hd-izle.html

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder