13 Mayıs 2015 Çarşamba

Finders Keepers - Saplantı 2014 Türkçe Dublaj izle

Saplantı filmini sitemizden 720P kalitede izleyebilirsiniz. Size filmden bahsetmek istiyorum.  4.7 İmdb puanına sahip olan filmin yönetmenliğini Alexander Yellen yapmıştır. Peter Sullivan'ın senaryosundan uyarlanan filmin yapımcılığını Christopher Ray üstlenmiştir. Tobin Bell , Jaime Pressly , Steve Austin , Justina Machado , Patrick Muldoon gibi isimler filmin çekirdek oyuncu kadrosunu oluşturmaktadır. 2014 ABD yapımı olan bu eser Gerilim Filmleri kategorisinde yer almaktadır.
Kocasından ayrı olan Alyson Simon ve 9 yaşındaki kızı Claire şehirden uzak yeni bir eve taşınırlar. Fakat bu taşıdıkları yeni evin daha önce bir cinayete sahne olduğundan haberleri yoktur. Evin Alyson ve  kızından önceki kiracılarının 10 yaşındaki oğulları bütün aileyi öldürmüştür. Alyson eve yerleşmeye çalışırken kızı Claire parkelerin altında eski püskü bir oyuncak bebek bulur ve bu bebeği çok sever. Günler ve haftalar geçtikçe Alyson kızının garip davranışlar sergilediğini fark eder ve Claire'in bu bebeğe olan düşkünlüğü aşırı bir hal almıştır. Sonunda ölülerin saldırısına uğrayan Alyson ve eski kocası hayatları ve kızlarının hayatlarını kurtarmaya çalışırken belkide bütün bu korkunç olayların Claire'in bulduğu oyuncak bebekle olabileceğini fark ederler.
Film hakkında olumlu veya olumsuz yorumlarınızı bekliyoruz. Siz izleyicilerimize de İyi Seyirler Dileriz..
Saplantı filmini full hd veya 720p formatlarıyla sitemizden full olarak izleyebilirsiniz.
Saplantı filmini ayrıca türkçe dublaj izlemek isteyenler için Saplantı türkçe dublaj izle kısmından kesintisiz bir şekilde izleyebilirsiniz.
Saplantı filmini izlerken bir sorun yaşarsanız veya görüşlerinizi belirtmek için aşağıdan yorum yapabilirsiniz. Hdfilmkaresi.com iyi seyirler diler.

Saplantı filmini sitemizden full hd , 720p ,1080p ve türkçe dublaj seçenekleriyle izleyebilirsiniz. Hdfilmkaresi.com iyi seyirler diler.

http://hdfilmkaresi.com/finders-keepers-saplanti-2014-turkce-dublaj-izle.html

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder