21 Mayıs 2015 Perşembe

Von glücklichen Schafen - Mutlu Kuzular 2015 Full HD izle

Mutlu Kuzular filmini sitemizden 720P kalitede izleyebilirsiniz. Size filmden bahsetmek istiyorum.  6.9 İmdb puanına sahip olan filmin yönetmenliğini Kadir Sözen yapmıştır. Kadir Sözen'in senaryosundan beyaz perdeye uyarlanmıştır. Benno Fürmann , Erhan Emre , Vedat Erincin , Anna Thalbach , Narges Rashidi gibi isimler filmin çekirdek oyuncu kadrosunu oluşturmaktadır. 2015 ABD yapımı olan bu eser Dram Filmleri kategorisinde yer almaktadır.
Çocukları Can ve Sevgi için yaşayan Elmas, aileyi geçindirebilmek için hayat kadını olarak çalışmaktadır. Çocukları ise bu gerçekten habersizdir. Bir gün 16 yaşındaki oğlu Can gerçeği öğrenince aşırı tepki gösterir ve kendini ne yapacağını bilemez bir durumda bulur. Can, kardeşi Sevgi'yi de yanına alarak dedesinin evine gider. Elmas hayatta önem verdiği tek şey olan çocuklarının gidişiyle büyük bir yıkıma uğrar. Yıllarca çocukları için çalışıp yaşayan Elmas derin bir boşluğa düşer. Sonunda ise hayatını değiştirip yeni bir iş bulmaya ve ailesiyle ilişkilerini düzeltmeye karar verir.
Film hakkında olumlu veya olumsuz yorumlarınızı bekliyoruz. Siz izleyicilerimize de İyi Seyirler Dileriz..
Mutlu Kuzular filmini full hd veya 720p formatlarıyla sitemizden full olarak izleyebilirsiniz.
Mutlu Kuzular filmini ayrıca türkçe dublaj izlemek isteyenler için Mutlu Kuzular türkçe dublaj izle kısmından kesintisiz bir şekilde izleyebilirsiniz.
Mutlu Kuzular filmini izlerken bir sorun yaşarsanız veya görüşlerinizi belirtmek için aşağıdan yorum yapabilirsiniz. Hdfilmkaresi.com iyi seyirler diler.

Mutlu Kuzular filmini sitemizden full hd , 720p ,1080p ve türkçe dublaj seçenekleriyle izleyebilirsiniz. Hdfilmkaresi.com iyi seyirler diler.

http://hdfilmkaresi.com/von-glucklichen-schafen-mutlu-kuzular-2015-full-hd-izle.html

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder