18 Mayıs 2015 Pazartesi

Batman vs. Robin 2015 Türkçe Dublaj izle

Batman vs. Robin filmini sitemizden 720P kalitede izleyebilirsiniz. Size filmden bahsetmek istiyorum.  7.0 İmdb puanına sahip olan filmin yönetmenliğini Jay Oliva yapmıştır. Bob Kane , Jm Dematteis , Grant Morrison'un senaryosundan beyaz perdeye uyarlanmıştır. Jeremy Sisto , Jason O'Mara , Grey DeLisle , David McCallum , Sean Maher gibi isimler filmin seslendirenler oyuncu kadrosunu oluşturmaktadır. 2015 ABD yapımı olan bu eser Animasyon , Aile , Aksiyon ve Macera Filmleri kategorilerinde yer almaktadır.
Kayıp çocuklar ile ilgili bir soruşturma sırasında Damien Wayne'in yolu eski bir oyuncak fabrikasına düşer ve bura Dollmaker'ı bulur. Dollmaker çocukları kaçıran kişidir ve birkaç tanesini oyunccak bebeğe çevirmiştir. Bu sırada Bruce Wayne yani Batma Damien'in yardımına koşar. Damien Dollmaker'ı kovalarken Batman'de Dollmaker'ın yarattığı oyuncakları yakar ve çocukları serbest bırakır. Damien Dollmaker'ı yakalayınca onu öldürmek ve öldürmemek arasında kalır. Çünkü babası Bruce Wayne(Batman)'in kimseyi öldürmeme gibi bir kuralı vardır. Tam bu sırada yüzünde baykuş maskesi olan biri gelir ve Dollmaker'ın kalbini söküp atar ve bu baykuş maskeli kişi Damien'a asla tereddüt etmemesini söyler. Bu olay Damien'nın Batman'in asla öldürmeme kuralını sorgulamasına neden olur. Ve Damien kaderini değiştirecek şeyin belki de bu Baykuşlar Çetesi olabileceğini düşünür.
Film hakkında olumlu veya olumsuz yorumlarınızı bekliyoruz. Siz izleyicilerimize de İyi Seyirler Dileriz..
Batman vs. Robin filmini full hd veya 720p formatlarıyla sitemizden full olarak izleyebilirsiniz.
Batman vs. Robin filmini ayrıca türkçe dublaj izlemek isteyenler için Batman vs. Robin türkçe dublaj izle kısmından kesintisiz bir şekilde izleyebilirsiniz.
Batman vs. Robin filmini izlerken bir sorun yaşarsanız veya görüşlerinizi belirtmek için aşağıdan yorum yapabilirsiniz. Hdfilmkaresi.com iyi seyirler diler.

Batman vs. Robin filmini sitemizden full hd , 720p ,1080p ve türkçe dublaj seçenekleriyle izleyebilirsiniz. Hdfilmkaresi.com iyi seyirler diler.

http://hdfilmkaresi.com/batman-vs-robin-2015-turkce-dublaj-izle.html

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder