17 Mayıs 2015 Pazar

Son of a Gun - Kan Kardeş 2015 Full HD izle

Kan Kardeş filmini sitemizden 720P kalitede izleyebilirsiniz. Size filmden bahsetmek istiyorum.  6.9 İmdb puanına sahip olan filmin yönetmenliğini Julius Avery yapmıştır. John Collee'nin senaryosundan uyarlanan filmin yapımcılığını Janelle Landers , Timothy White üstlenmiştir. Ewan McGregor , Brenton Thwaites , Alicia Vikander , Damon Herriman , Jacek Koman gibi isimler filmin çekirdek oyuncu kadrosunu oluşturmaktadır. 2014 Avustralya yapımı olan bu eser Aksiyon , Dram ve Suç Filmleri kategorilerinde yer almaktadır.
İşlediği küçük bir suçtan hapse giren 19 yaşındaki JR hapishane hayatının acımasız gerçeklerini kısa bir zamanda öğrenir. Hapishanede en önemli şeyin seni koruyacak birilerinin olması olduğunu anlar fakat güvende olmak ucuz bir şey değildir. Avusturya'nın en azılı suçlularından Brendan Lynch JR'ı gözetimi altına alır. JR bunun bedelini Lynch'in hapishaneden kaçmasına yardım ederek ödeyecektir. Eğer görevinde başarılı olursa ödüllendirilecektir. Fakat herşey ters gider ve bir kedi fare oyununa döner.
Film hakkında olumlu veya olumsuz yorumlarınızı bekliyoruz. Siz izleyicilerimize de İyi Seyirler Dileriz..
Kan Kardeş filmini full hd veya 720p formatlarıyla sitemizden full olarak izleyebilirsiniz.
Kan Kardeş filmini ayrıca türkçe dublaj izlemek isteyenler için Kan Kardeş türkçe dublaj izle kısmından kesintisiz bir şekilde izleyebilirsiniz.
Kan Kardeş filmini izlerken bir sorun yaşarsanız veya görüşlerinizi belirtmek için aşağıdan yorum yapabilirsiniz. Hdfilmkaresi.com iyi seyirler diler.

Kan Kardeş filmini sitemizden full hd , 720p ,1080p ve türkçe dublaj seçenekleriyle izleyebilirsiniz. Hdfilmkaresi.com iyi seyirler diler.

http://hdfilmkaresi.com/son-of-a-gun-kan-kardes-2015-full-hd-izle.html

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder