21 Mayıs 2015 Perşembe

The Tribe - Kabile 2015 Full HD izle

Kabile filmini sitemizden 720P kalitede izleyebilirsiniz. Size filmden bahsetmek istiyorum.  6.9 İmdb puanına sahip olan filmin yönetmenliğini Miroslav Slaboshpitsky yapmıştır. Miroslav Slaboshpitsky'in senaryosundan uyarlanan filmin yapımcılığını Miroslav Slaboshpitsky , Digna Sinke üstlenmiştir. Digna Sinke , Grigoriy Fesenko , Yana Novikova gibi isimler filmin çekirdek oyuncu kadrosunu oluşturmaktadır. 2014 ABD , Hollanda ve Ukrayna yapımı olan bu eser Dram , Suç ve Romantik Filmler kategorilerinde yer almaktadır. Filmin vizyon tarihi ise 19 Haziran 2015'dir.
Sergey konuşma ve işitme engelli bir gençtir ve kendisi gibi öğrencilerin eğitim gördüğü bir denizcilik okuluna kaydolur. Okuldaki ilk günüyle açılan film, Sergey'in öğrencilerin kendi aralarında kurduğu sert hiyerarşik düzenle tanışmasını ve zamanla bu düzenin bir parçası oluşunu ele alır. Öğrencilerden kurulu çetenin çeşitli suçlara bulaştığı bu düzende ilk sınavı geçen Sergey, artık bu zincirin bir üyesidir. Ancak beklenmedik bir şekilde diğer üyelerden birine aşık olması işleyişi derinden sarsacaktır.
Film hakkında olumlu veya olumsuz yorumlarınızı bekliyoruz. Siz izleyicilerimize de İyi Seyirler Dileriz..
Kabile filmini full hd veya 720p formatlarıyla sitemizden full olarak izleyebilirsiniz.
Kabile filmini ayrıca türkçe dublaj izlemek isteyenler için Kabile türkçe dublaj izle kısmından kesintisiz bir şekilde izleyebilirsiniz.
Kabile filmini izlerken bir sorun yaşarsanız veya görüşlerinizi belirtmek için aşağıdan yorum yapabilirsiniz. Hdfilmkaresi.com iyi seyirler diler.

Kabile filmini sitemizden full hd , 720p ,1080p ve türkçe dublaj seçenekleriyle izleyebilirsiniz. Hdfilmkaresi.com iyi seyirler diler.

http://hdfilmkaresi.com/the-tribe-kabile-2015-full-hd-izle.html

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder