17 Mayıs 2015 Pazar

Yak: The Giant King - Yak: Sevimli Dev 2015 Full HD izle

Yak: Sevimli Dev filmini sitemizden 720P kalitede izleyebilirsiniz. Size filmden bahsetmek istiyorum.  6.8 İmdb puanına sahip olan filmin yönetmenliğini Onur Aslan yapmıştır. Bawriboon Chanreuang , Santisuk Promsiri , Udom Taephanit , Kerttisak Udomnak gibi isimler filmin seslendirenler oyuncu kadrosunu oluşturmaktadır. 2012 Tayland yapımı olan bu eser Animasyon , Aile ve Komedi Filmleri kategorilerinde yer almaktadır.
Yak: Sevimli Dev filmi dev bir robot olan Na Kiew'in hikayesini anlatmaktadır. Savaştan sonra boş bir çorak arazide gezinen Na Kiew, Jao Phuek ile tanışır. Jao Phuek hafızasını kaybetmiş küçük bir robottur. İki kafadar birlikte çölü aşarak Ram'i aramaya koyulurlar. Ram tüm robotların yaratıcısıdır. Bu yolculuklarında karşılaştıkları tek yüz metal leş yiyenlerdir.
Film hakkında olumlu veya olumsuz yorumlarınızı bekliyoruz. Siz izleyicilerimize de İyi Seyirler Dileriz..
Yak: Sevimli Dev filmini full hd veya 720p formatlarıyla sitemizden full olarak izleyebilirsiniz.
Yak: Sevimli Dev filmini ayrıca türkçe dublaj izlemek isteyenler için Yak: Sevimli Dev türkçe dublaj izle kısmından kesintisiz bir şekilde izleyebilirsiniz.
Yak: Sevimli Dev filmini izlerken bir sorun yaşarsanız veya görüşlerinizi belirtmek için aşağıdan yorum yapabilirsiniz. Hdfilmkaresi.com iyi seyirler diler.

Yak: Sevimli Dev filmini sitemizden full hd , 720p ,1080p ve türkçe dublaj seçenekleriyle izleyebilirsiniz. Hdfilmkaresi.com iyi seyirler diler.

http://hdfilmkaresi.com/yak-the-giant-king-yak-sevimli-dev-2015-full-hd-izle.html

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder