20 Nisan 2015 Pazartesi

Aşk Sana Benzer Full izle

Aşk Sana Benzer Full filmini sitemizden 720P kalitede izleyebilirsiniz. Size filmden bahsetmek istiyorum. Aşkın nereden geleceği hiç belli olmaz. Ali hayatı boyunca sadece aile yadigarı bir restorantı ayakta tutabilmek canını dişine takıp çalışmaktadır. Hayatı boyunca kimseyi sevmemiş sevme, sevilme duygusunu hiç tatmamıştır. Küçük bir deniz kasabası olan bu Ege’nin muhteşem yerinde bir gün bir kasabaya nerden geldiği bilinmeyen güzel bir kız gelir. Bu kızın ismi Deniz’dir. Kız kasabadaki dondurmacıda işe başlayan kız kısa zamanda kasabaya alışmış tüm vaktini kasabadaki esnafla geçirir olmuş. Bu kız bu kasabaya karanlık geçmişinden kaçmak , uzaklaşmak için gelmiştir. Ali ve Deniz arasında büyük bir aşk doğmaktadır. Kasabanın tüm sakinleri Dondurmacı Nebahat, Manav Ayhan, Balıkçı Yaşar ve Yusuf Baba bu aşkın şahidi olmuş, onları birbirlerine çok yakıştıklarını düşünmektedirler. Her şeyin bu kadar güzel olması bir çok sıkıntıyıda beraberinde getirir. Deniz’in geçmişi onun hiç bir zaman yakasını bırakmayacak. Bu aşk ne Ali’ye ne de Deniz’e fayda getirmemektedir. Aşk Sana Benzer filmini full hd veya 720p formatlarıyla sitemizden full olarak izleyebilirsiniz.
Aşk Sana Benzer Full filmini izlerken bir sorun yaşarsanız veya görüşlerinizi belirtmek için aşağıdan yorum yapabilirsiniz.  Hdfilmkaresi.com iyi seyirler diler.

Aşk Sana Benzer Full filmini sitemizden full hd , 720p ,1080p , ve türkçe dublaj seçenekleriyle izleyebilirsiniz. Hdfilmkaresi.com iyi seyirler diler.

http://hdfilmkaresi.com/ask-sana-benzer-full-izle.html

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder