14 Nisan 2015 Salı

Suite Française - Aşk Uğruna 2015 Full izle

Aşk Uğruna filmini sitemizden 720P kalitede izleyebilirsiniz. Size filmden bahsetmek istiyorum. 6.9 İmdb puanına sahip olan filmin yönetmenliğini Saul Dibb kaleme almıştır. Michelle Williams ,  Kristin Scott Thomas ,  Alexandra Maria Lara ,  Margot Robbie ,  Sam Riley gibi isimler çekirdek oyuncu kadrosunu oluşturmaktadır. 2014 İngiltere , Kanada ve Fransa yapımı olan bu eser Dram , Romantik ve Savaş Filmleri kategorilerinde yer almaktadır. Saul Dibb’in senaryosundan beyaz perdeye uyarlanmış filmin vizyon tarihi ise 15 Mayıs 2015’dir. Filmin yapımcılığını Andrea Cornwell  ve Michael Kuhn ikilisi üstlenmiştir. İkinci Dünya Savaşı’nın ilk yıllarında, Fransızların Alman işgali altında ki Fransa’da yaşayan Lucille Angellier, kayın validesi ile beraber kocası hakkında gelecek olan haberleri beklemektedir. Bu sırada Alman askerleri Lucille’nin yaşamış olduğu şehre ulaşırlar ve orada yaşayan köylü halkının evlerine yerleşmeye başlarlar. Lucille, Alman askeri Bruno von Falk’ı ne kadar görmezden gelmeye çalışsa da kısa bir süre sonra ona aşık olacaktır. Bu aşk, her ikisi için de felaketlerin başlangıcı olacaktır. Lucille Angellier ile Alman askeri Bruno von Falk arasında bir aşk filizlenecektir. Film hakkında olumlu veya olumsuz yorumlarınızı bekliyoruz. Siz izleyicilerimize de İyi Seyirler Dileriz..
Aşk Uğruna filmini full hd veya 720p formatlarıyla sitemizden full olarak izleyebilirsiniz.
Aşk Uğruna filmini ayrıca türkçe dublaj izlemek isteyenler için Aşk Uğruna türkçe dublaj izle kısmından kesintisiz bir şekilde izleyebilirsiniz.
Aşk Uğruna filmini izlerken bir sorun yaşarsanız veya görüşlerinizi belirtmek için aşağıdan yorum yapabilirsiniz. Hdfilmkaresi.com iyi seyirler diler.

Aşk Uğruna filmini sitemizden full hd , 720p ,1080p ve HD seçenekleriyle izleyebilirsiniz. Hdfilmkaresi.com iyi seyirler diler.

http://hdfilmkaresi.com/suite-francaise-ask-ugruna-2015-full-izle.html

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder