9 Nisan 2015 Perşembe

Kung Fu Panda 3 Full izle

Kung Fu Panda 3 filmini sitemizden 720P kalitede izleyebilirsiniz. Size filmden bahsetmek istiyorum. 6.7 İmdp puanına sahip olan filmin yönetmenliğini Jennifer Yuh kaleme almıştır. Jack Black , Angelina Jolie , Dustin Hoffman gibi isimler çekirdek oyuncu kadrosunu oluşturmaktadır. ABD yapımı olan bu eser Macera , Komedi ve Animasyon Filmleri kategorisinde yer almaktadır. Jonathan Aibel ve Glenn Berger’in senaryosundan beyaz perdeye uyarlanmıştır. Filmin vizyon tarihi ise 18 Mart 2016’dır. Panda Po, bu seride ise iki büyük tehditle baş etme durumundadır. Macera dolu bu Animasyon filminde komedide eksik olmayacaktır. Film hakkında olumlu veya olumsuz yorumlarınızı bekliyoruz. Siz izleyicilerimizede şimdiden İyi Seyirler Dileriz..
Kung Fu Panda 3 filmini full hd veya 720p formatlarıyla sitemizden full olarak izleyebilirsiniz.
Kung Fu Panda 3 filmini ayrıca türkçe dublaj izlemek isteyenler için Kung Fu Panda 3 türkçe dublaj izle kısmından kesintisiz bir şekilde izleyebilirsiniz.
Kung Fu Panda 3 filmini izlerken bir sorun yaşarsanız veya görüşlerinizi belirtmek için aşağıdan yorum yapabilirsiniz. Hdfilmkaresi.com iyi seyirler diler.


Kung Fu Panda 3 filmini sitemizden full hd , 720p ,1080p ve türkçe dublaj seçenekleriyle izleyebilirsiniz. Hdfilmkaresi.com iyi seyirler diler.


http://hdfilmkaresi.com/kung-fu-panda-3-full-izle.html

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder