21 Haziran 2015 Pazar

Two Night Stand - İki Gecelik Aşk 2014 Türkçe Dublaj izle

İki Gecelik Aşk filmini sitemizden 720P kalitede izleyebilirsiniz. Size filmden bahsetmek istiyorum. 6.6 İmdb puanına sahip olan filmin yönetmenliğini Max Nichols kaleme almıştır. Jessica Szohr , Miles Teller , Analeigh Tipton , Leven Rambin , Kid Cudi gibi isimler çekirdek oyuncu kadrosunda bulunmaktadır. 2014 ABD yapımı olan bu eser Romantik ve Komedi Filmleri kategorilerinde yer almaktadır.
İki gecelik aşk günümüz tek gecelik ilişkilerine hem ayna tutan hemde eleştirel anlamda yaklaşan bir romantik komedi filmidir Megan ve Alec internetten tanışan iki yabancıdır. Uyandıklarında pişmanlık duydukları bir tek gecelik ilişki sonrası ikili kar fırtınası nedeniyle yollarını ayıramaz ve ikinci günüde beraber geçirmek zorunda kalırlar. Fırtına yüzünden Manhattan'da ufak bir apartman dairesinde beraber kalmaz zorunda kalan Megan ve Alec tüm gün birbirlerini daha iyi tanımak zorunda kalırlar ve ilişkileri artık tek gecelik bir ilişki olmaktan çıkmıştır.
İki Gecelik Aşk filmini full hd veya 720p formatlarıyla sitemizden full olarak izleyebilirsiniz.
İki Gecelik Aşk filmini ayrıca türkçe dublaj izlemek isteyenler için İki Gecelik Aşk türkçe dublaj izle kısmından kesintisiz bir şekilde izleyebilirsiniz.
İki Gecelik Aşk filmini izlerken bir sorun yaşarsanız veya görüşlerinizi belirtmek için aşağıdan yorum yapabilirsiniz. Hdfilmkaresi.com iyi seyirler diler.

İki Gecelik Aşk filmini sitemizden full hd , 720p ,1080p ve türkçe dublaj seçenekleriyle izleyebilirsiniz. Hdfilmkaresi.com iyi seyirler diler.

http://hdfilmkaresi.com/two-night-stand-iki-gecelik-ask-2014-turkce-dublaj-izle.html

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder