21 Haziran 2015 Pazar

The Wedding Ringer 2015 Full izle

The Wedding Ringer filmini sitemizden 720P kalitede izleyebilirsiniz. Size filmden bahsetmek istiyorum. 6.9 İmdb puanına sahip olan filmin yönetmenliğini Jeremy Garelick kaleme almıştır. Cuoco , Kevin Hart , Alan Ritchson , Natalina Maggio , Mimi Rogers gibi isimler çekirdek oyuncu kadrosunda bulunmaktadır. ABD yapımı olan bu eser Romantik ve Komedi Filmleri kategorilerinde yer almaktadır. Doug Harris çok utangaç bir insandır aynı zamanda bir damat adayıdır. Düğününde kendisine eşlik edecek sağdıcı yoktur. Hayalini kurduğu kadın ile evlenmelerine 2 haftadan az bir süre kalmıştır. Kendisine sahte sağcılık yapacak birisini bulması gerekmektedir. Soluğu Best Man şirketinde alır. Jimmy Callahan sahte sağcılık yapmayı kabul eder. Fakat her şey planlara göre güzel gitmeyecektir. Aksilikler damat adayını bulacaktır.
The Wedding Ringer filmini full hd veya 720p formatlarıyla sitemizden full olarak izleyebilirsiniz.
The Wedding Ringer filmini ayrıca türkçe dublaj izlemek isteyenler için The Wedding Ringer türkçe dublaj izle kısmından kesintisiz bir şekilde izleyebilirsiniz.
The Wedding Ringer filmini izlerken bir sorun yaşarsanız veya görüşlerinizi belirtmek için aşağıdan yorum yapabilirsiniz. Hdfilmkaresi.com iyi seyirler diler.

The Wedding Ringer filmini sitemizden full hd , 720p ,1080p ve türkçe dublaj seçenekleriyle izleyebilirsiniz. Hdfilmkaresi.com iyi seyirler diler.

http://hdfilmkaresi.com/the-wedding-ringer-2015-full-izle.html

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder