22 Haziran 2015 Pazartesi

Throwback - Koca Ayak Katliamı 2014 Türkçe Dublaj HD izle

Koca Ayak Katliamı filmini sitemizden 720P kalitede izleyebilirsiniz. Size filmden bahsetmek istiyorum.  3.8 İmdb puanına sahip olan filmin yönetmenliğini Travis Bain yapmıştır. Anthony Ring , Melanie Serafin , Shawn Brack gibi isimler filmin çekirdek oyuncu kadrosunu oluşturmaktadır. 2014 Avustralya yapımı olan bu eser Aksiyon , Korku ve Macera Filmleri kategorilerinde yer almaktadır.
Günümüz hazine avcıları 1800'lerin meşhur kanun kaçaklarının sakladığı hazineyi bulmak için Avusturya'da bulunan Kuzey Queensland'in uzak köşelerine keşfe çıkarlar. Fakat buraya geldiklerinde altınlar yerine başka bir tür efsane ile karşılaşırlar. Buldukları şey Avusturya'da Yowie olarak bilinen bir canavar olan Koca Ayak'tır. Keşfe çıkanların arasında Rhiannon adında bir park bekçisi ve eski cinayet masası dedektifi McNab'de bulunmaktadır. Altın aramak için yola çıkan bu grup efsanevi yaratıktan kurtulmaya ve hayatta kalmaya çalışacaktır.
Film hakkında olumlu veya olumsuz yorumlarınızı bekliyoruz. Siz izleyicilerimize de İyi Seyirler Dileriz..
Koca Ayak Katliamı filmini full hd veya 720p formatlarıyla sitemizden full olarak izleyebilirsiniz.
Koca Ayak Katliamı filmini ayrıca türkçe dublaj izlemek isteyenler için Koca Ayak Katliamı türkçe dublaj izle kısmından kesintisiz bir şekilde izleyebilirsiniz.
Koca Ayak Katliamı filmini izlerken bir sorun yaşarsanız veya görüşlerinizi belirtmek için aşağıdan yorum yapabilirsiniz. Hdfilmkaresi.com iyi seyirler diler.

Koca Ayak Katliamı filmini sitemizden full hd , 720p ,1080p ve türkçe dublaj seçenekleriyle izleyebilirsiniz. Hdfilmkaresi.com iyi seyirler diler.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder