22 Haziran 2015 Pazartesi

Olur İnşallah 2015 Full HD izle

Olur İnşallah filmini sitemizden 720P kalitede izleyebilirsiniz. Size filmden bahsetmek istiyorum.  6.7 İmdb puanına sahip olan filmin yönetmenliğini Tolga Baş yapmıştır. Çetin Altay , Mesut Yar , Mehtap Bayri , Müfit Kayacan , Arzu Yanardağ gibi isimler filmin çekirdek oyuncu kadrosunu oluşturmaktadır. 2014 Türkiye yapımı olan bu eser Komedi Filmleri kategorisinde yer almaktadır. Filmin vizyon tarihi ise 05 Haziran 2015'dir.
Bir televizyon projesi için Antalya'daki Göbelek Köyü'nü ziyaret eden belediye başkanı ve heyeti, projeyi sunduğu köy muhtarı ile köylülerden olumlu bir cevap alamaz. Bunun üzerine yerel televizyon kanalını başka bir köye kurmaya karar veren başkan ve heyet yola çıkmak üzere hazırlanır. Ancak tam da bu esnada cimri bir adam olan Kıllı Mustafa'nın traktörü, başkanın makam aracına çarpar. Bu noktadan sonra işler iyice karışır. Kıllı Mustafa ile arkadaşı Anten Osman, aracın içindekinin belediye başkanı olduğunu bilmeden heyete saldırırlar. Köylüler ise kavgayı ayırır. Bu olaydan sonra fazlasıyla sinirlenen belediye başkanı artık kanalı Göbelek Köyü'ne kurmaya kesinkes kararlıdır. Üstelik köylülere, makam aracının tamir masrafları ve tasarladığı proje için gerekli parayı üç ay içerisinde toplamalarını söyler. Başta muhtar olmak üzere köydeki herkes parayı nasıl toplayacaklarının derdine düşer. Çeşitli yolları deneyen köylüler sonunda çocukluğunu bu köyde geçiren Zeynep'ten yardım istemeye karar verirler.
Film hakkında olumlu veya olumsuz yorumlarınızı bekliyoruz. Siz izleyicilerimize de İyi Seyirler Dileriz..
Olur İnşallah filmini full hd veya 720p formatlarıyla sitemizden full olarak izleyebilirsiniz.
Olur İnşallah filmini ayrıca HD izlemek isteyenler için Olur İnşallah HD izle kısmından kesintisiz bir şekilde izleyebilirsiniz.
Olur İnşallah filmini izlerken bir sorun yaşarsanız veya görüşlerinizi belirtmek için aşağıdan yorum yapabilirsiniz. Hdfilmkaresi.com iyi seyirler diler.

Olur İnşallah filmini sitemizden full hd , 720p ,1080p ve türkçe dublaj seçenekleriyle izleyebilirsiniz. Hdfilmkaresi.com iyi seyirler diler.

http://hdfilmkaresi.com/olur-insallah-2015-full-hd-izle.html

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder