21 Haziran 2015 Pazar

Arayış - The Search 2015 Full HD izle

Arayış filmini sitemizden 720P kalitede izleyebilirsiniz. Size filmden bahsetmek istiyorum. Oscarlı yönetmen Michel Hazanavicius ve (eşi) oyuncu Berenice Bejo, beş Oscar’lı Artist’in ardından bu kez bir savaş dramında bir araya geliyor.. bu filmi, 1999'da yaşanan Çeçen Savaşı sırasında bir yardım kuruluşunda çalışan kadınla, savaştan etkilenmiş bir çocuğun hikayesini konu alıyor. Köylerindeki herkesin öldürülmesine tanık olan bir oğlan çocuğu kaçarak mültecilere katılır. Çocuk, bölgede bulunan Avrupa Birliği delegasyonunun başı olan Carole ile tanıştıktan bir süre sonra, kadının yardımıyla ancak kendine gelmeye başlar. Bu sırada ablası da mülteciler arasında onu aramaktadır.
Arayış filmini full hd veya 720p formatlarıyla sitemizden full olarak izleyebilirsiniz.
Arayış filmini ayrıca türkçe dublaj izlemek isteyenler için Arayış türkçe dublaj izle kısmından kesintisiz bir şekilde izleyebilirsiniz.
Arayış filmini izlerken bir sorun yaşarsanız veya görüşlerinizi belirtmek için aşağıdan yorum yapabilirsiniz. Hdfilmkaresi.com iyi seyirler diler.

Arayış filmini sitemizden full hd , 720p ,1080p ve türkçe dublaj seçenekleriyle izleyebilirsiniz. Hdfilmkaresi.com iyi seyirler diler.

http://hdfilmkaresi.com/arayis-the-search-2015-full-hd-izle.html

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder