22 Haziran 2015 Pazartesi

Hannas: Karanlıkta Saklanan 2015 Full izle

Hannas: Karanlıkta Saklanan filmini sitemizden 720P kalitede izleyebilirsiniz. Size filmden bahsetmek istiyorum.  6.7 İmdb puanına sahip olan filmin yönetmenliğini Kamil Aydın yapmıştır. Furkan Kızılay , Hazal Şenel , Fatma Karanfil , Emin Gümüşkaya , Bükre Atala gibi isimler filmin çekirdek oyuncu kadrosunu oluşturmaktadır. 2015 Türkiye yapımı olan bu eser Gerilim ve Korku Filmleri kategorilerinde yer almaktadır.
Tıp eğitimini yeni bitirmiş genç Mert ilk görev yeri olarak şehre uzak küçük bir köye atanır. Yeni atandığı bu hhastanede geldiği ilk andan itibaren hastaların ve çalışanların garip davranışları genç doktorun dikkatini çeker. Özelikle ilk hastası Esat Bey ve Muazzez Hanım çok grip davranışlar sergilemektedir. Muazzez Hanım hiç kimseyle konuşmamaktadır ve Mert'de bu konuda bir istisna değildir. Hastasıyla iletişim kurmanın yollarını arayan genç doktor bu sırada yeni hastası Elif ile tanışır. Elif ile terapilerine başlayan Mert ilerleyen zamanlarda Elif'in şikayetleri ile şok olacaktır. Elif kendisine bir yaratığın musallat olduğunu söyler. Fakat bir bilim insanı olan Mert buna inanmaz. Ama bugünden sonra Mert Türker açıklayamadığı garip olaylar yaşayacaktır.
Film hakkında olumlu veya olumsuz yorumlarınızı bekliyoruz. Siz izleyicilerimize de İyi Seyirler Dileriz..
Hannas: Karanlıkta Saklanan filmini full hd veya 720p formatlarıyla sitemizden full olarak izleyebilirsiniz.
Hannas: Karanlıkta Saklanan filmini ayrıca HD izlemek isteyenler için Hannas: Karanlıkta Saklanan HD izle kısmından kesintisiz bir şekilde izleyebilirsiniz.
Hannas: Karanlıkta Saklanan filmini izlerken bir sorun yaşarsanız veya görüşlerinizi belirtmek için aşağıdan yorum yapabilirsiniz. Hdfilmkaresi.com iyi seyirler diler.

Hannas: Karanlıkta Saklanan filmini sitemizden full hd , 720p ,1080p ve türkçe dublaj seçenekleriyle izleyebilirsiniz. Hdfilmkaresi.com iyi seyirler diler.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder