22 Haziran 2015 Pazartesi

Sevimli Ejderha: Kokonat 2015 Full izle

Sevimli Ejderha: Kokonat filmini sitemizden 720P kalitede izleyebilirsiniz. Size filmden bahsetmek istiyorum.  4.6 İmdb puanına sahip olan filmin yönetmenliğini Hubert Weiland , Nina Wels yapmıştır. Carolin Kebekus , Claudia Michelsen , Dustin Semmelrogge gibi isimler filmin seslendirenler oyuncu kadrosunu oluşturmaktadır. 2014 Almanya yapımı olan bu eser Animasyon ve Aile Filmleri kategorilerinde yer almaktadır.
Henüz genç bir ejderha olan Kokonat okulda yapılan uçma testini geçemeyince sınıf arkadaşları ile birlikte geziye götürülmez. Bunun yerine ejderhaların alev püskürtmesi için gerekli olan ateş otunu korumakla görevlendirilir. Fakat bir anlık dalgınlık ile ateş otunu çaldıran Kokonat arkadaşları obur ejderha Oskar ve kirpi Mathilde ile ateş otunu geri almaya çalışacaktır,
Film hakkında olumlu veya olumsuz yorumlarınızı bekliyoruz. Siz izleyicilerimize de İyi Seyirler Dileriz..
Sevimli Ejderha: Kokonat filmini full hd veya 720p formatlarıyla sitemizden full olarak izleyebilirsiniz.
Sevimli Ejderha: Kokonat filmini ayrıca türkçe dublaj izlemek isteyenler için Sevimli Ejderha: Kokonat türkçe dublaj izle kısmından kesintisiz bir şekilde izleyebilirsiniz.
Sevimli Ejderha: Kokonat filmini izlerken bir sorun yaşarsanız veya görüşlerinizi belirtmek için aşağıdan yorum yapabilirsiniz. Hdfilmkaresi.com iyi seyirler diler.

Sevimli Ejderha filmini sitemizden full hd , 720p ,1080p ve türkçe dublaj seçenekleriyle izleyebilirsiniz. Hdfilmkaresi.com iyi seyirler diler.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder