22 Haziran 2015 Pazartesi

Fal 2015 Full HD izle

Fal filmini sitemizden 720P kalitede izleyebilirsiniz. Size filmden bahsetmek istiyorum.  6.5 İmdb puanına sahip olan filmin yönetmenliğini Ünal Çeken yapmıştır. Ünal Çeken'in senaryosundan uyarlanan filmin yapımcılığını Alper Kaya üstlenmiştir. Gamze Köse , Ali Elgün , Eren Özkan gibi isimler filmin çekirdek oyuncu kadrosunu oluşturmaktadır. 2015 Türkiye yapımı olan bu eser Komedi Filmleri kategorisinde yer almaktadır. Filmin vizyon tarihi ise 12 Haziran 2015'dir.
Melek küçük bir kasabada yaşayan ve işlediği dantelleri satarak geçimini sağlayan bir genç kızdır. Melek ayrıca komşularının ısrarıyla onlara fal bakar. İlginç olan ise fal bakarken söylediklerinin zamanla gerçekleşiyor olmasıdır. Bir gün Faik adında bir adam zorunluluktan bu kasabaya yerleşir. Tesadüfi bir şekilde Faik, sanat ve siyasetçileri iyi falcılarla buluşturan bir aracıdır. Melek'in hayatı Faik'i tanımasıyla birlikte bambaşka bir yöne sürüklenir.
Film hakkında olumlu veya olumsuz yorumlarınızı bekliyoruz. Siz izleyicilerimize de İyi Seyirler Dileriz..
Fal filmini full hd veya 720p formatlarıyla sitemizden full olarak izleyebilirsiniz.
Fal filmini ayrıca HD izlemek isteyenler için Fal HD izle kısmından kesintisiz bir şekilde izleyebilirsiniz.
Fal filmini izlerken bir sorun yaşarsanız veya görüşlerinizi belirtmek için aşağıdan yorum yapabilirsiniz. Hdfilmkaresi.com iyi seyirler diler.

Fal filmini sitemizden full hd , 720p ,1080p ve türkçe dublaj seçenekleriyle izleyebilirsiniz. Hdfilmkaresi.com iyi seyirler diler.

http://hdfilmkaresi.com/fal-2015-full-hd-izle.html

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder