22 Haziran 2015 Pazartesi

Prenses Kaguya Masalı 2015 Türkçe Dublaj izle

Prenses Kaguya Masalı filmini sitemizden 720P kalitede izleyebilirsiniz. Size filmden bahsetmek istiyorum.  8.1 İmdb puanına sahip olan filmin yönetmenliğini Isao Takahata yapmıştır. Isao Takahata , Riko Sakaguchi'nin senaryosundan uyarlanan filmin yapımcılığını Toshio Suzuki , Seiichiro Ujiie üstlenmiştir. Aki Asakura , Tatsuya Nakadai , Nobuko Miyamoto , Isao Hashizume , Rosemary Alexander gibi isimler filmin seslendirenler oyuncu kadrosunu oluşturmaktadır. 2013 Japonya yapımı olan bu eser Animasyon , Dram , Komedi ve Macera Filmleri kategorilerinde yer almaktadır.
Bambu satarak yaşamını idame ettiren yaşlı bir oduncu, bir gün kestiği bambuların içinde parmak büyüklüğünde bir kız bulur. Karısıyla ona bakmaya, kendi çocukları gibi büyütmeye başlarlar. Kaguya büyüdükçe çok güzel bir genç kadına dönüşür. Yaşadığı yerdeki arkadaşları bambu gibi hızlı büyümesinden ötürü ona "bambucuk" adını takarlar. Ancak günün birinde babası bu prensesin köyde yaşamaması gerektiğini düşünerek ailesini başkente yaptırdığı saraya taşır. Burada Kaguya gerçek bir prenses gibi yaşamak için eğitim almaya başlar.
Bu sırada bölgede yaşayan 5 itibarlı ailenin oğulları Kaguya'ya talip olur. Kaguya onlardan akıllardan çıkmayacak bir evlilik hediyesi ister.
Film hakkında olumlu veya olumsuz yorumlarınızı bekliyoruz. Siz izleyicilerimize de İyi Seyirler Dileriz..
Prenses Kaguya Masalı filmini full hd veya 720p formatlarıyla sitemizden full olarak izleyebilirsiniz.
Prenses Kaguya Masalı filmini ayrıca türkçe dublaj izlemek isteyenler için Prenses Kaguya Masalı türkçe dublaj izle kısmından kesintisiz bir şekilde izleyebilirsiniz.
Prenses Kaguya Masalı filmini izlerken bir sorun yaşarsanız veya görüşlerinizi belirtmek için aşağıdan yorum yapabilirsiniz. Hdfilmkaresi.com iyi seyirler diler.

Prenses Kaguya Masalı filmini sitemizden full hd , 720p ,1080p ve türkçe dublaj seçenekleriyle izleyebilirsiniz. Hdfilmkaresi.com iyi seyirler diler.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder