22 Haziran 2015 Pazartesi

Big Game - Büyük Oyun 2015 Full HD izle

Büyük Oyun filmini sitemizden 720P kalitede izleyebilirsiniz. Size filmden bahsetmek istiyorum.  6.1 İmdb puanına sahip olan filmin yönetmenliğini Jalmari Helander yapmıştır. Jalmari Helander , Petri Jokiranta'nın senaryosundan uyarlanan filmin yapımcılığını Will Clarke , Petri Jokiranta üstlenmiştir. Samuel L. Jackson , Ray Stevenson , Felicity Huffman , Jim Broadbent , Ted Levine gibi isimler filmin çekirdek oyuncu kadrosunu oluşturmaktadır. 2014 Finlandiya ,  Almanya ,  İngiltere yapımı olan bu eser Aksiyon , Gerilim ve Macera Filmleri kategorilerinde yer almaktadır.
Genç bir çocuk ormanda kamp yapmak üzere hazırlıklar yapar fakat bir uçak kamp alanının yakınlarına düşer ve içinde Amerika başkanı bulunmaktadır. Artık başkanın hayatı bu genç çocuğun küçük ellerindedir..
Film hakkında olumlu veya olumsuz yorumlarınızı bekliyoruz. Siz izleyicilerimize de İyi Seyirler Dileriz..
Büyük Oyun filmini full hd veya 720p formatlarıyla sitemizden full olarak izleyebilirsiniz.
Büyük Oyun filmini ayrıca türkçe dublaj izlemek isteyenler için Büyük Oyun türkçe dublaj izle kısmından kesintisiz bir şekilde izleyebilirsiniz.
Büyük Oyun filmini izlerken bir sorun yaşarsanız veya görüşlerinizi belirtmek için aşağıdan yorum yapabilirsiniz. Hdfilmkaresi.com iyi seyirler diler.

Büyük Oyun filmini sitemizden full hd , 720p ,1080p ve türkçe dublaj seçenekleriyle izleyebilirsiniz. Hdfilmkaresi.com iyi seyirler diler.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder