22 Haziran 2015 Pazartesi

Ghosts of the Pacific - Against the Sun 2015 Full HD izle

Against the Sun filmini sitemizden 720P kalitede izleyebilirsiniz. Size filmden bahsetmek istiyorum. 6.5 İmdb puanına sahip olan filmin yönetmenliğini Brian Falk yapmıştır. Tom Felton , Jake Abel , Garret Dillahunt , Nadia Parra gibi isimler filmin çekirdek oyuncu kadrosunu oluşturmaktadır. 2015 ABD yapımı olan bu eser Macera Filmleri kategorisinde yer almaktadır.
1942 yılında 2.Dünya savaşı sırasında bir savaş uçağı keşfe çıkar. bu uçakta bir pilot bir topçu ve bir radyo operatörü olmak üzere 3 kişi bulunmaktadır. Keşifleri sırasında uçakları arızalanan bu 3 asker okyanus üzerine zorunlu iniş yapmak zorunda kalırlar ve yiyecekleri ve suları olmadan ufacık bir can kurtarma botunun üzerine sığınırlar. Okyanusta içecek temiz suları bile olmadan mahsur kalan bu 3 asker kurtulma için bir plan yaparlar. Bakalım planları başarıyla sonuçlanabilecek mi?
Film hakkında olumlu veya olumsuz yorumlarınızı bekliyoruz. Siz izleyicilerimize de İyi Seyirler Dileriz..
Against the Sun filmini full hd veya 720p formatlarıyla sitemizden full olarak izleyebilirsiniz.
Against the Sun filmini ayrıca türkçe dublaj izlemek isteyenler için Against the Sun türkçe dublaj izle kısmından kesintisiz bir şekilde izleyebilirsiniz.
Against the Sun filmini izlerken bir sorun yaşarsanız veya görüşlerinizi belirtmek için aşağıdan yorum yapabilirsiniz. Hdfilmkaresi.com iyi seyirler diler.

Against the Sun filmini sitemizden full hd , 720p ,1080p ve türkçe dublaj seçenekleriyle izleyebilirsiniz. Hdfilmkaresi.com iyi seyirler diler.

http://hdfilmkaresi.com/ghosts-of-the-pacific-against-the-sun-2015-full-hd-izle.html

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder