22 Haziran 2015 Pazartesi

Ritter Rost - Şövalye Rusty 2015 Full HD izle

Şövalye Rusty filmini sitemizden 720P kalitede izleyebilirsiniz. Size filmden bahsetmek istiyorum. 6.8 İmdb puanına sahip olan filmin yönetmenliğini Thomas Bodenstein , Hubert Weiland yapmıştır. Mark Slater , Gabriele M. Walther’ın senaryosundan uyarlanan filmin yapımcılığını Gabriele M. Walther üstlenmiştir. Christoph Maria Herbst , Rick Kavanian , Tom Gerhardt , Carolin Kebekus , Hartmut Neugebauer gibi isimler filmin seslendirenler oyuncu kadrosunu oluşturmaktadır. 2014 Almanya yapımı olan bu eser Aile , Animasyon ve Macera Filmleri kategorilerinde yer almaktadır. Filmin vizyon tarihi ise 12 Haziran 2015’dir.
Demir Kale’de büyük bir kalabalık vardır. Bu büyük kalabalık ve heyecan kaleye gelen film ekibi ile ilgilidir. Bu film ekibi bir şövalyeyi bir film yıldızına dönüştürecektir. Fakat filmde başrolü Ritter Rost değil Ronny Smart oynayacaktır. Bayan Bö kalede bu olaylar için çok heyecanlıyken Ejderha Koks tüm kargaşadan büyük rahatsızlık duymaktadır. Bakalım kahramanlarımız mutlu bir sona kavuşabilecekler mi?
Film hakkında olumlu veya olumsuz yorumlarınızı bekliyoruz. Siz izleyicilerimize de İyi Seyirler Dileriz..
Şövalye Rusty filmini full hd veya 720p formatlarıyla sitemizden full olarak izleyebilirsiniz.
Şövalye Rusty filmini ayrıca türkçe dublaj izlemek isteyenler için Şövalye Rusty türkçe dublaj izle kısmından kesintisiz bir şekilde izleyebilirsiniz.
Şövalye Rusty filmini izlerken bir sorun yaşarsanız veya görüşlerinizi belirtmek için aşağıdan yorum yapabilirsiniz. Hdfilmkaresi.com iyi seyirler diler.

Şövalye Rusty filmini sitemizden full hd , 720p ,1080p ve türkçe dublaj seçenekleriyle izleyebilirsiniz. Hdfilmkaresi.com iyi seyirler diler.

http://hdfilmkaresi.com/ritter-rost-sovalye-rusty-2015-full-hd-izle.html/2

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder