22 Haziran 2015 Pazartesi

Beef - Kasap 2014 Türkçe Dublaj izle

Kasap filmini sitemizden 720P kalitede izleyebilirsiniz. Size filmden bahsetmek istiyorum.  5.8 İmdb puanına sahip olan filmin yönetmenliğini Onur Aslan yapmıştır. Cindy Caponera, Michael Blaiklock, Michael Ian Black gibi isimler filmin çekirdek oyuncu kadrosunu oluşturmaktadır. 2014 yapımı olan bu eser Komedi Filmleri kategorisinde yer almaktadır.
BEEF, gerçek olayları konu edinen mahkeme programlarının komik bir versiyonu. Sopranos ile Judge Judy dizilerinin bir karışımı. Brooklyn’deki bir şarküteride geçen hikayede, kahramanımız Lou (Christopher Melon), onun aile şirketi ve çözmesi istenen davalar konu ediliyor. Aynı dükkanı gibi, Lou da mahallenin gediklisi. Bölge halkı her gün Lou’nun kapısını çalıp onun, geleneksel tavsiyeleriyle, adalet duygusuyla veya nefis bir parça et ile sorununu çözmesini istiyor. Ancak Lou’nun bir diğer görevi de birbirinden renkli aile mensuplarına, dükkanı işletmede yardımcı olmak. Ancak dizinin asıl merkezinde, yerel halkın aptalca çıkışları ve saçma iddiaları yer alıyor. Restoran sahipleri, DJ’ler, Fransızca öğretmenleri, boşanmış çiftler, rahipler ve yaygaracılar. Hepsi adalet arıyor, seslerini duyurmak istiyor ve her şeyden önce, Lou’nun et tokmağını masaya vurup “Gereği düşünüldü” demesini iple çekiyor.
Film hakkında olumlu veya olumsuz yorumlarınızı bekliyoruz. Siz izleyicilerimize de İyi Seyirler Dileriz..
Kasap filmini full hd veya 720p formatlarıyla sitemizden full olarak izleyebilirsiniz.
Kasap filmini ayrıca türkçe dublaj izlemek isteyenler için Kasap türkçe dublaj izle kısmından kesintisiz bir şekilde izleyebilirsiniz.
Kasap filmini izlerken bir sorun yaşarsanız veya görüşlerinizi belirtmek için aşağıdan yorum yapabilirsiniz. Hdfilmkaresi.com iyi seyirler diler.

Kasap filmini sitemizden full hd , 720p ,1080p ve türkçe dublaj seçenekleriyle izleyebilirsiniz. Hdfilmkaresi.com iyi seyirler diler.

http://hdfilmkaresi.com/beef-kasap-2014-turkce-dublaj-izle.html

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder